Zari
ohodnotit

Uchazeč

Kandidaten

Další název:
The Candidate; Špinavé spiknutí
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
90 minut

Obsah filmu Uchazeč

 
Nadějný advokát Jonas se uchází o místo v renomované právnické kanceláři, kde pracoval jeho záhadně zemřelý otec. U konkursu však neuspěje a své zklamání se rozhodne otupit alkoholem a nocí s neznámou blondýnou. Ráno jej však čeká děsivé vystřízlivění, když dívku najde mrtvou v koupelně. Mladík, jenž se stane klíčovým podezřelým, navíc dostane vzkaz od neznámých vyděračů. Na vlastní pěst se pouští do pátrání, aby očistil svou pošramocenou pověst...
(Cinemax)

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
dánská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Uchazeč >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2018
Po první dvacetiminutovce, kdy nás příběh   uvádí do děje, následně už děj plyne bez   nudných dialogů a zbytečného vysvětlování.   To se dostaví až v poněkud rozplizlém konci   filmu. Jinak je příběh napínavý, chvílemi to   vypadá, že se Jonas vtělil do Jamese Bonda   podle toho, jak snadno uniká přesile zrádců,   gangsterů nebo policistů ať už pravých nebo   falešných. Severská kinematografie patří v   současné době v thrillerech k tomu   nejlepšímu. Tím nemyslím jen trilogii Dívek,   které do něčeho koply nebo píchly, ale zatím   pro mě nej, shodou okolností také trilogii,   Snadné prachy (2010 - 2013, Švédsko).
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Atmosféru film měl. O tom není pochyb. Samotný   děj byl však příliš překombinovaný, což   bylo zřejmě důvodem k častému výskytu   zásadních nelogičností, ne-li přímo   nesmyslů. Celá konspirace více či méně   spoléhala na pouhou náhodu a toho   „zmrtvýchvstání“ tam bylo přespříliš.   Méně je někdy více.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Uchazeč (2008)Uchazeč (2008)Uchazeč (2008)Uchazeč (2008)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hal Hamilton

Hamilton Hal

Naposled navštívené:
Hal Hamilton

Hamilton Hal