reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu The Stars of 'Star Wars': Interviews from the Cast

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2006
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2005
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2005
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2006
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2004
scarface
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.5.2005
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2005
Pauleta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2006
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2004
Ryback
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2004
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2004
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.12.2009
power
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2004
Tarik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.11.2004
Hanneton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31210minih31210Milionový závod (2001) 
Rat Race n
minih2682minih2682Akce v Istanbulu (1975) 
Akce v Istanbulu n
minih46363minih46363Hrbáč Lagardere (2003) 
Lagardère n
minih12957minih12957Mrazík (1964) 
Morozko n
minih7762minih7762Frasquita (1934) 
Frasquita n
minih14593minih14593O věcech nadpřirozených (1958) 
n
minih43070minih43070Kdo je tady ředitel? (2006) 
Direkoren for det hele, n
minih56486minih56486Kanadská jízdní policie (1940) 
Northwest Mounted Police n
minih8161minih8161Hej rup! (1934) 
Hej rup! n
minih81654minih81654Láska je láska (2012) 
Láska je láska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 %
9   - clara.bow
7   - REKBRIT
9   - Ed
9   - Steve997
9   - K3
8   - Shadow
9   - scarface
10 - WaM
8   - Pauleta
8   - Myšák
7   - Ryback
10 - derryl
1   - villa
8   - power
9   - Tarik
9   - Hanneton

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

130 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

130 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

110 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

5 minut již uběhlo
145 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139667
Osobností: 599810
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.34/0.31