Zari
ohodnotit

Obsah filmu Saratoga

 
Carol Clayton (Jean Harlow) je dcerou chovatele koní, a současně nadšeného sázkaře. Její otec vlastní velký ranč Saratogu. Sem přijíždí na pozvání přítel otce Duke Bradley (Clark Gable). Otce Carol ale postihne infarkt, a umírá.Po jeho smrti začne mít Carol a ranč, který po otci zdědila, velké problémy. Dostává se do velikých finančních potíží, protože je tu člověk, který o ranč stojí, a chce jej získat za každou cenu, tedy i podvodem. Carol prosí Dukeho, aby jí přijel pomoci nejen jako přítel otce, ale i její, a nastává zoufalá snaha o záchranu. Od hospodyně, po posledního žokeje,- všichni zaměstnanci se spolu s Carol a Dukem snaží...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikatrol
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2024
Tento film je skutečnou lahůdkou pro milovníky   klasických filmů. Hvězdné obsazení zahrnuje   Jean Harlow, Clarka Gablea, Hattie McDaniel a   Lionela Barrymora. Pro všechny milovníky filmu   Jih proti Severu je obzvláště zajímavé vidět   Hattii McDaniel (Mammy) a Clarka Gablea (Rhett)   pracovat společně dva roky před J proti S. Jean   Harlow je naprosto úžasná a v tomto filmu   ukazuje svůj opravdový herecký talent. Je však   hořkosladké se dívat, vzhledem k tomu, že to   byl Harlowové poslední film. Herečka pracovala   jak jen mohla, dokud fyzická bolest dovolila.   Zemřela ve velmi mladém věku před dokončením   natáčení. Náhradní scény jsou sice zřejmé,   ale naštěstí neubírají na kouzlu, kterým   Harlowová přispěla a udala tón filmu. Film   miluji a vřele doporučuji všem, kteří   chtějí dobrý příběh a úžasné hvězdné   výkony.
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2007
Saratoga
Poslední film 26-ti leté Jean Harlow.Tragicky   zemřela ještě před dokončením filmu, a tak   poprvé v historii filmu byl režisér nucen   použít dvojnici Jean, a současně další   herečku, která některé dotáčky dabovala.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Saratoga (1937)Saratoga (1937)Saratoga (1937)Saratoga (1937)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Trajče Popov

Popov Trajče

Naposled navštívené:
Trajče Popov

Popov Trajče