Zari
ohodnotit

Terč: Prezident USA

Executive Target

Další název:
Vysoký cíl;
Rok:
1997
Délka:
92 minut
„Teroristé plánují útok na amerického prezidenta! K účasti na akci násilím přinutí i bývalého kaskadéra…“

Komentáře k filmu Terč: Prezident USA

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2014
Akční videosnímek plný   automobilových honiček,   patosu a nelogičností. Ty   honičky jsou zručné a   adrenalinové. Zážitek jen   kazí scéna v nějakém   skladišti, kde se to ženou   napříč budovou. Lidí je   tam jak mravenců, všichni   stojí a čumí, a jakmile se   k nim to auto přiřítí,   střemhlav uskočí stranou.   Řekl bych, že je to   špatně, až amatérsky   nasnímáno. Námět a   scénář je typicky   jednoduchý. Nejedná se o   nijak zvláštní film. Tvorba   videosnímků 90. let s toho   doslova září. Nesnaží se   o logiku věci. Cílem je jen   diváka pobavit a uchvátit.   Béčkové video, u kterého   když se vypne mozek, stojí   zato.
Chrustyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Herci nehrají moc dobře a   když je ve filmu nějaká   přestřelka působí   neuvěřitelně směšně. Ale   film má jedno obrovské plus   a tím jsou automobilové   honičky. Ne, že by byly   nějak skvěle natočené ale   rozbitá auta se při nich   dají počítat na desítky.
Bara.40
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Den před příjezdem   amerického prezidenta do L .   A .,je přepaden bandou   gangsterů vězeňský autobus   s cílem osvobodit kaskadéra   Nicka a později využít   jeho řidičského umění   při přepadení banky a   následného únosu   amerického prezidenta. Pokud   je Madsen obsazen do hlavní   role, nemůžeme od fimu   očekávat nic světoborného.   Madsenovi svědčí spíše   role padouchů ve   vedlejšácích.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama