reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Teletubbies: Jejej nepořádek a zmatek

Teletubbies: Uh oh Messes and Muddles

Rok:
1998
Délka:
128 minut

Celkové hodnocení filmu Teletubbies: Jejej nepořádek a zmatek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.11.2008
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Barrynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2009
viktorv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48435minih48435Bolt - pes pro každý případ (2008) 
Bolt n
minih56385minih56385Hra na vraha (2009) 
Kill Theory n
minih51265minih51265Pátrací oddělení (2006) [TV seriál] 
Section de recherches n
minih45941minih45941Bez rodiny (2000) [TV film] 
Sans famille n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih59281minih59281Potápěj se, Olly! (2009) [TV seriál] 
Dive Olly Dive n
minih55598minih55598Tajemství mé dcery (2007) [TV film] 
My Daughter's Secret n
minih48953minih48953Jeníček a Mařenka (2007) 
Henjelgwa Geuretel n
minih21887minih21887V erbu lvice (1994) 
n
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 %
2   - satyr
5   - MaKy92z
1   - stixman
2   - termit
10 - Barrynka
1   - viktorv

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách: Havana, krá...

20:00 - 21:00

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.502/0.474