reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Taková normální láska

Scenes from a Mall

Rok:
1991
Délka:
84 minut
„Komedie o jednom z nejbláznivějších manželských párů, nad jehož chováním vám zůstane rozum stát!“

Celkové hodnocení filmu Taková normální láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2013
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2009
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2015
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2007
lanling
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25307minih25307Dovidenia v pekle, priatelia (1970) 
n
minih31893minih31893Krvavé léto v New Yorku (1999) 
Summer of Sam n
minih28314minih28314Detroit Rock City (1999) 
Detroit Rock City n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih64264minih64264Submarino (2010) 
Submarino n
minih96337minih96337V domě (2012) 
Dans la maison n
minih39739minih39739Apači (1973) 
Apachen n
minih9402minih9402Jarní vody (1968) 
n
minih94639minih94639Let (2012) 
Flight n
minih4680minih4680Brubaker (1980) 
Brubaker n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
6   - mat.ilda
9   - fred.appl
9   - Myshitchka
10 - Gremmie
7   - Darkman7
7   - stereolab
10 - lanling

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

18:15 - 18:45

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

39 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.562/0.533