reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Také velké bankovky mohou být falešné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2012
jika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n
minih21998minih21998V záři reflektorů (1984) 
Paroles et musique n
minih23346minih23346Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor (1993) [TV seriál] 
Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor n
minih111691minih111691Žralokonádo (2013) [TV film] 
Sharknado n
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih49621minih49621Sladká Laura (2005) [TV seriál] 
Sturm der Liebe n
minih29175minih29175Válečný kříž (1978) 
Steiner - Der Eiserne Kreuz 2 n
minih28018minih28018DARYL / D.A.R.Y.L. (1985) 
D.A.R.Y.L. n
minih10415minih10415Kolonie Lanfieri (1969) 
Kolonie Lanfieri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
5   - argenson
8   - Faye
7   - Nasudr
8   - melakara
9   - dederon
7   - jika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.351/0.331