Zari
ohodnotit

Tábor padlých žen

Tábor padlých žien / Das Lager der gefallenen Frauen

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
28.9.2000
„Kolektivní tragikomedie o úsměvných začátcích totality a smutném konci nadějí.“

Komentáře k filmu Tábor padlých žen

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.9.2016
Přiznám se, že mi několik   věcí uniklo. Tím nemyslím   jen hierarchii hlídačů, ale   jiných scén. Celkově jde o   klasiku, nepřináší nic   nového. Natočeno je to však   velmi dobře, herci umí,   dějově to však dosti   kolísá. Přesto jde o dobrý   film.
topipig
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2021
Velkou chybou pro mě byla   nevěrohodnost, s jakou byl   snímek natočen a   přílišná idyličnost.   Všechny ženské postavy,   které v převýchovném   lágru vystupují jsou   sterilní, bez šťávy a k   žádné z nich jsem   sympatiemi nepřilnul. Jediné   role, které byly vcelku   důvěryhodné byl Štefan   Kvietik jako velitel tábora a   Juraj Kukura v roli doktora   Zikmunda. Ale celkově bída,   nemastný neslaný, bez   emocí. Vrcholem byl   přehrávající sadistický   poručík, z jehož   přestřeleného výkonu   nešel strach, ale naopak byl   k smíchu. Navíc scény s   těhotnou děvkou a mladým   františkánem, kteří se do   sebe zamilují, mě vyloženě   točily. Těch nesmyslných   kiksů je tu mnohem více.   Dohromady je to prachbídná   povrchní mizérie bez   atmosféry. Takové téma by   si rozhodně zasloužilo   důstojné zpracování. Jo a   Bočanová nikdy nebyla dobrá   herečka, tady to jen   potvrzuje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Násilník (The Enforcer)

Násilník
The Enforcer

The Song of Love

The Song of Love
The Song of Love

Naposled navštívené:
Násilník (The Enforcer)

Násilník
The Enforcer

The Song of Love

The Song of Love
The Song of Love