Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu (T)Raumschiff Surprise - Periode 1

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Jo!
Ještě než jsem shlédla   tento film poprvé asi před   čtyřmi roky viděla jsem   trojku Tramitz, Bully a   Kavanian v jejich show   Bullyparade a to mě prostě   přijmulo k tom juknout na   tento film :-)
falm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2017
Smysl pro humor a parodii
To musíte mít   především.
Překvapivě, toto není   na provni tzv.   "německého   humoru", ale humoru   nadnárodního - včetně   přesahu do parodie na   americké filmy.
Výhodou je, že nemuste   znát původní parodovaný   "materiál" a   přesto se bavíte.
Skvěle načasovan gagy,   skvělá animace... I ten   "teplý" humor je   zábavný - pokud opravdu   máte smysl pro humor.   Protože I v tomtopřípadě   je to parodie.
Což ale   ti,co se berou příliš   vážně, nechápou a nemohou   pochopit. Proto neberte ani   vážně jejch komentáře.
Le_Chuck
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Sci-fi modly Návrat do   budúcnosti, Star Wars   zbastardené teplými Trekkies   s nádychom Piateho Elementu   nahumorno. Pomer výborných a   trapných fórkov fifty-fifty,   pričom chvalabohu absentuje   podúrovňový fekal, a žiaľ   aj nejaký ten vyslovene   geniálny. Veľké mínus je   nesmierne iritujúce   ústredné gay trio (duo),   ktoré strháva dojem niekde k   plátkom typu Scary Movie. Na   druhú stranu výborná   technická stránka (na   Nemcov), svižná akcia aj   tempo a stopáž tak akurát.   Čiže vo výseldku zmiešané   dojmy, ktoré by bez   spomínaného mínusu mohli   vystreliť film kľudne niekde   k silným 8 hviezdam. Škoda   no.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John C. McGinley

McGinley John C.

Naposled navštívené:
John C. McGinley

McGinley John C.