reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stopař

Ofelas

Další název:
Veiviseren; Pathfinder
Země:
Rok:
1987
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1990
„Dobrodružný příběh na motivy laponské legendy z 12. století. Film vyznamenaný Zvláštní cenou na XXIV. MFF v Karlových Varech“

Celkové hodnocení filmu Stopař

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2012
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2010
lenin2001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2016
mirda_007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
rastaseed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3837minih3837Bez dcerky neodejdu (1990) 
Not Without My Daughter n
minih94301minih94301Broken Circle Breakdown (2012) 
The Broken Circle Breakdown n
minih10318minih10318Kmotr III (1990) 
The Godfather: Part III n
minih66914minih66914Nezvratný osud 5 (2011) 
Final Destination 5 n
minih17662minih17662Radikální řez (1983) 
n
minih10671minih10671Krakatit (1948) 
Krakatit n
minih13922minih13922Někdo se dívá (1993) 
Sliver n
minih25645minih25645Zorro (1975) 
El Zorro la belva del Colorado/Zorro n
minih24962minih24962Můj nejmilejší bar (1996) 
Trees Lounge n
minih3724minih3724Beetlejuice (1988) 
Beetle Juice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - Charlie35
7   - MaKy92z
8   - peter22
8   - domas2006
8   - lenin2001
6   - mirda_007
10 - rastaseed

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

42 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

212 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

87 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250512
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.227