reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stín viny [TV inscenace]

Rok:
2003
Délka:
88 minut
„Napínavý detektivní příběh podle románu Patricka Quentina“

Celkové hodnocení filmu Stín viny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2015
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2015
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2014
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76490minih76490Noc žraloka 3D (2011) 
Shark Night 3D n
minih111649minih111649Detektiv z Hongkongu (2016) 
Skiptrace n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih27684minih27684Trhák pana Bowfingera (1999) 
Bowfinger n
minih52526minih52526Vrah od Green River (2004) [TV film] 
The Riverman n
minih46072minih46072Boogeyman 2 (2007) [Video] 
Boogeyman 2 n
minih52138minih52138Odpočívadlo (2006) [Video] 
Rest Stop n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih34900minih3490028 dní poté (2002) 
28 Days Later... n
minih14946minih14946Olověný chléb (1953) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
5   - argenson
8   - martin.stu
7   - Serpentina
6   - Faye
6   - melakara
6   - Persefonia
6   - Milicent
7   - Scifista
6   - sofry

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

110 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.881/0.86