reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Špičkové kousky Toma a Jerryho [Video]

Tom and Jerry Comic Capers

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
42 minut

Celkové hodnocení filmu Špičkové kousky Toma a Jerryho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2008
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Luccy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2007
lubko223
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17724minih17724Rasputin (1996) [TV film] 
Rasputin: Dark Servant of Destiny n
minih29891minih29891Spy Game (2001) 
Spy Game n
minih48543minih48543Předčítač (2008) 
The Reader n
minih25081minih25081Němý Bobeš aneb český Tarzan (1997) 
n
minih27892minih27892South Park: Peklo na zemi (1999) 
South Park: Bigger, Longer & Uncut n
minih35438minih35438Walker, Texas Ranger (1993) [TV seriál] 
Walker, Texas Ranger n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih6640minih6640Dokonalý svět (1993) 
A Perfect World n
minih94064minih94064Charlieho malá tajemství (2012) 
The Perks of Being a Wallflower n
minih6855minih6855Drak přichází (1973) 
Enter the Dragon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 %
8   - karlosphon
10 - Kmotr95
7   - Elementik
7   - MaKy92z
9   - Brikca
10 - lisak-18
8   - JJenda
4   - kejtl
8   - domusiQ543
10 - Luccy
8   - lubko223

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

8 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

38 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.163/0.136