Zari
ohodnotit

Space Jam

Rok:
1996
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
13.2.1997
„Vsázce je všechno: rajský život na Zemi nebo děsivá záhuba. - Připraveni zvítězit!“
Popis / Obsah / Info k filmu Space Jam
Zdá se, že vesmír je animovaný a začíná se nudit, což tíží zejména grobiánského majitele neprosperujícího zábavního parku na planetě Nerdlucků. Aby ukojil hlad po nových atrakcích, rozhodne se unést kreslené postavičky ze stáje Warner Bros a s úkolem zajmout je a neprodleně dodat, vyšle na Zemi komando svých maličkých poskoků. Pozemským animákům v čele s králíkem Bugsem se sice podaří emzáky přesvědčit, že musí dostat šanci se bránit, a dokonce ji prosadit ve formě basketbalového zápasu (Nerdluckové jsou totiž nemotorní miniprckové s krátkýma nohama), jenže ti nelení a ukradnou talent pěti nejlepším hráčům americké NBA. Rázem jsou z neschopných Nerdlucků neporazitelní Monstars (Monstrózní hvězdy), obrovské nestvůry se svalstvem, které by jim záviděl i Arnold Schwarzenegger. Jedinou nadějí animáků je Michael Jordan, který unikl ztrátě talentu, protože už nehrál basketball, ale přesedlal na base?ball. Unesou ho a přemluví, aby se stal jejich hrajícím kapitánem. Otázka zní, bude to stačit k vyrovnání sil?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Space Jam
Jeho Vzdušnost Michael Jordan a jeho Králíčenstvo Bugs Bunny, panečku to je tým! Michael věší jeden koš za druhým. Bugs věší ušiska a hvězdná kavalkáda kresleňáků Looney Tunes to za dunění míčů a rachotu košových obrouček naplno rozjíždí v animovaně hraném filmu Space Jam, vycházejícím z dílny talentovaných hollywoodských tvůrců, jejichž představy tentokrát vylétly na tisíce mil daleko od zemského povrchu. V nelítostném zápase kreslených postaviček Tune Squad s mimozemskými Nerdlucks, ve kterém létají fórky rychlostí světla a nemilosrdně útočí na bránice diváků, totiž nejde o žádnou prkotinu. Nerdlucks mají na své straně hrozivou tajnou zbraň: jejich týmu Monstars se podařilo ukořistit zručnost a triky špičkových hvězd NBA, jakými jsou například Charles Barkley nebo Patrick Ewing. To ale není všechno, dámy a pánové. Tune Squad mají na své straně taky jednu tajnou zbraň. A tou není nikdi jiný než nejlepší basketbalista tohoto a všech ostatních vesmírů. Jeho schopnosti přesahují hranice tohoto světa a nejinak je tomu se zábavou, kterou si s tímto filmem užijete.
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Space Jam
Záminkou k setkání animovaných bytostí s lidmi je basketbalový zápas, který musí svést tým Looney Tunes s mimozemskými kreaturami, a po kterém bydoy v případě prohry otročit v mimozemském zábavním parku, řízeném netvorem Swackhammerem. Jedinou nadějí figurek se stane světová basketbalová hvězda Michael Jordan.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Space Jam
Komedie, dokonale kombinující hraný a animovaný film: Záminkou k setkání animovaných bytostí s lidmi je basketbalový zápas, který musejí svést tým Looney Tunes s mimozemskými kreaturami. Jedinou nadějí figurek je basketbalová superstar Michael Jordan.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

159 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

08:30 - 09:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:15 - 08:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama