Zari
ohodnotit

Sousedé

Neighbors

Rok:
1981
Délka:
91 minut
„Jsou hluční, nenávistní a agresivní... a právě se přistěhovali...“
Popis / Obsah / Info k filmu Sousedé
Earl Keese je normální chlap z předměstí, který vede nudný a jednotvárný život, přesně takový, jaký chce. I když Enid, jeho žena, tolik šťastná není. Earl zjistí, že se do vedlejšího domu přistěhoval nový pár – hlučný a lenivý Vic se sexy Ramonou. Earl je překvapený a vyděšený zároveň, když se ho Ramona pokusí nečekaně svést. Ještě více ho ale rozhodí, když se pár druhý den zastaví na večeři, během které Ramona Earla obviní z obtěžování. Hádku zachrání Vic tím, že koupí večeři. Earl si však při přípravě jídla v kuchyni uvědomí, že s ním noví sousedé hrají podivnou hru, jejíž pravidla mu nikdo nevysvětlil.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sousedé
Rodina Earla Keeseho žije v poklidné předměstské vilové čtvrti, daří se jim dobře. Earl touží po klidu, je pohodlný a začíná ho zdobit narůstající bříško. Hlavně žádný zmatek a zbytečné starosti. Jeho manželství stojí na pevných základech, ale pouze do doby, než dostane nové sousedy. Do domu naproti se nastěhuje nový manželský pár Vic a Ramona. Ramona je úchvatná krasavice a Vic zprvu veselý a halasný chlapík. Ovšem za chvíli se začnou dít za plotem věci, které dovedou s Earlovou rodinou pořádně zamávat. Začíná to nejprve humorným oťukáváním, pokračuje nevinnými kanadskými žertíky, které se pomalu mění v nesnesitelné žerty, které přivádějí k nepříčetnosti celou Keeseho rodinu, ale hlavně Earlovu manželku. Ta si zanedlouho sbalí své věci a spolu s dcerou se odstěhuje k rodičům. Earl je na pokraji zoufalství, rodina se mu zhroutila, je osamocený a teror sousedů pokračuje. Přišel o všechno, na čem mu v životě záleželo. Nechce si připustit svou bezvýchodnou situaci, vzpamatuje se, a přichází čas na sladkou pomstu.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Sousedé
Earl Keese, celkem průměrný muž s mírnou nadváhou, který se blíží střednímimu věku, vede klidný a spokojený život uprostřed své rodiny pouze do té chvíle, než si sousední dům koupí excentrická dvojice, Vic a Ramona. Vicovo výstřední chování dohání Earla k šílenství a Ramonina přitažlivost mu bere dech. Earlův poklidný život je vzhůru nohama.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

13:00 - 13:05

0 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Ostrov Svatá Helena, bašta bio...

13:00 - 13:55

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

70 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent

12:05 - 13:55

55 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama