reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sousedé

Neighbors

Rok:
1981
Délka:
91 minut
„Jsou hluční, nenávistní a agresivní... a právě se přistěhovali...“

Celkové hodnocení filmu Sousedé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2007
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih112669minih112669Vlčí děti (2013) 
Wolfskinder n
minih13414minih13414Na Zlatém jezeře (1981) 
On Golden Pond n
minih27757minih27757Maléry pana Šikuly (1999) 
Office Space n
minih70129minih70129Příběh vojáka (2010) [TV film] 
Meet My Mom n
minih36404minih36404Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (1991) [TV divadelní představení] 
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho n
minih79495minih79495Pivní liga (2006) 
Beer League n
minih42095minih42095Dlouhá míle (1989) [TV seriál] 
Dlouhá míle n
minih24599minih24599Sólo pro starou dámu (1978) 
n
minih29869minih29869O Schmidtovi (2002) 
About Schmidt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
5   - Erkul
8   - curil
7   - Bara.40
5   - AGAMEMNON
8   - kubik-duli
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.89/0.868