reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Snadný život

Žánr:
Rok:
1957
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
18.10.1957

Celkové hodnocení filmu Snadný život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.7.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67063minih67063Zvonilka: Tajemství křídel (2012) [Video] 
Tinker Bell and the Mysterious Winter Woods - Secret of the Wings n
minih37600minih37600Propast (1982) [TV film] 
Propast n
minih22408minih22408Věříme v boha? (1980) 
In God We Tru$t n
minih18032minih18032Tajný agent Royce (1993) [TV film] 
Royce n
minih43012minih43012Půjč mi svou ruku (2006) 
Prête-Moi Ta Main n
minih44714minih44714BloodRayne 2: Vykoupení (2007) [Video] 
BloodRayne II: Deliverance n
minih57251minih57251Legenda o Vánocích (2007) 
Joulutarina n
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih52311minih52311Příběh pěšáka (1945) 
The Story of G.I.Joe n
minih72533minih72533Kluk na kole (2011) 
Le gamin au vélo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
5   - curil
7   - clara.bow
2   - Pitryx
10 - dederon
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140620
Osobností: 602750
Fotografií: 520977
Plakátů: 252268
Obsahů a biografií: 129646

Poslední komentáře

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Náš dědek Josef (1976)

Kravina

Náš dědek Josef
Od kdy se na jižní Moravě ,   vinařské oblasti mluvilo   hanácky??? A odkdy tam není   na žádné tancovačce   žádný cimbál? Totální   kravina, více >

Autor: blackjack31 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.465