Zari
ohodnotit

Obsah filmu Smrtící spojení

 
Prý na svět přicházíme a z něj odcházíme sami. To je asi důvod, proč každý hledá své druhé já, svou lepší půlku. Ale co kdybyste se nenarodili sami? Co kdybyste byli od samého počátku připoutáni tělem i duší k někomu jinému?

Pim a Ploy jsou siamská dvojčata. Jednoho dne podstoupí rozdělující operaci, při které Ploy umírá. Od té doby se však Pim velmi trápí výčitkami a pocitem osamění, a utíká proto za jiným životem do Koreje, kde brzy potká laskavého manžela. Ploy je však stále zde, její duše přebývá ve společném domě a je to duše velmi, velmi nahněvaná.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Opäť thajské horory ma nesklamali. Zatiaľ   všetky čo som videla, boli dobre. A koniec tohto   hororu, bol dosť prekvapivý. hororové scény tu   boli popretkávané psychikou hlávnej hrdinky.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2010
Klasický béčko s příměsí psychologie. Nebo   naopak? Tak i tak, film zůstává někde na půli   cesty. Zvlášť co se týče námětu, ze   kterého se mohlo vytřískat mnohem víc –   traumatická minulost ženy, která byla oddělena   od svého siamského dvojčete, které však   zemřelo. Tohle spojení však mělo být navždy,   proto se po letech staré trauma   vrací...

Námět však zůstal nenaplněn.   Místo rozvíjení tohoto zajímavého   potenciálu, nás režie opět nutí do   standardních okoukaných lekaček (opět v   přemrštěném množství), nesmí k tomu chybět   velký skoro prázdný dům, noc... a máme   výborné zázemí pro jedno 'baf' za druhým.   Atmosféra a psychologická stránka filmu tak   ťapá daleko vzadu za lacinýma bafačkama,   které naopak uhánějí tryskem až k závěru   filmu, který toho taky moc nezachrání. Opět   dobrý nápad na rozuzlení, ale utopený ve   zpracování.
Film tak ničím zvláštním   nevybočuje a řadí se k desítkám a stovkám   dalších podobných 'lekačkových' filmů. Za   mě docela škoda.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama