Zari
ohodnotit

Smrt má svůj styl

Fashion Victim

Další název:
Murder in Fashion
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
89 minut
„Série vražd má jedno společné – skvělý styl.“

Obsah filmu Smrt má svůj styl

 
Andrew Cunanan je okouzlující a inteligentní mladík. Ve svých 21 letech ovládá sedm jazyků a je chodící encyklopedií módních značek. Je hrdý na to, že je gay. Nad těmi, kdo jeho orientaci nechápou, jen pokrčí rameny. Andrewa zkrátka nemůže nic vykolejit. Něco v něm ale doutná. Náhlá exploze nastartuje osmidenní vražednou horečku, která začíná zabitím jeho přítele v Minnesotě a končí „zločinem století“.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ben WallerBen Waller  
hraje:
Jonathon TrentJonathon Trent.....Andrew Cunanan [24]   
Robert MianoRobert Miano.....Gianni Versace [65]   
Stacey DashStacey Dash.....Cara Wheeler [41]   
Cerina VincentCerina Vincent.....TV reportér [29]   
Saul HerckisSaul Herckis.....recepční v hotelu   
James C. BurnsJames C. Burns.....Harry Spalding [49]   
scénář:
Linda BoroffLinda Boroff  
hudba:
Seth PodowitzSeth Podowitz  
kamera:
Byron WernerByron Werner  
trailer
Oficiální stránka:
www.murderinfashion.co...
 
 
Distributor v ČR:
DVD Edice
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Smrt má svůj styl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Smrt nemá svůj styl. Alespoň ne v tomhle filmu.   Nejen název je totiž silně zavádějící –   pokud čekáte psychopata, co se vyžívá ve   vraždách, které jsou skvěle vystajlovaný,   budete nepochybně zklamaní. Pokud máte navíc   tenhle snímek z DVDedice (pochybuju, že vyšel i   jinak), radši si ani nečtěte popis filmu,   protože je to totální blbost. Ten popis v pěti   větách totiž obsahuje tolik faktických chyb,   že podezírám jeho autora z toho, že si projel   snad jenom trailer (a to maximálně). Vždyť   ani herec hlavní role nemá uvedeno správně   jméno! Ale k samotnému snímku – první, co   mě (nepříliš příjemně) překvapilo, je   Andrewova orientace, celej film má potom   přehnaně „teplej“ nádech. Nic proti gayům,   ale Andrew je spíše parodie na ně –   brutálně zženštilý, patologický   metrosexuál. Na druhou stranu, jakýsi Jonathon   Trent se s tou rolí popral opravdu slušně.   Ostatní gayové jsou tak na půl cesty, jeden   dokonce vyloženej sympaťák –onen plešoun v   Miami. Z obsazení mě aspoň trochu zaujala už   jenom sexy Stacey Dash v opravdu mini roli,   představitel Versaceho Robert Miano a povědomá   Cerina Vincent. K samotnýmu zpracování mám   hned několik velkých výtek. První je vizuál   – podivné barevné filtry, mizerná kamera a   mnohdy zběsilý střih. K tomu patří také   mnoho naprosto zbytečných záběrů, které   akorát natahují jinak přijatelnou stopáž.   Druhou je pak to „podle skutečné události“.   Ehm, na internetu jsem toho sice moc nenašel, ale   všechno (téměř) se to dost lišilo od toho, co   je prezentováno tady. Chápu, že určitá   tvůrčí svoboda je nezbytná a vítaná, ale   nemá se to přehánět. Vrchol demence je pak   scéna v zastavárně u konce (podotýkám, že   před poslední vraždou) pokud si přiblížíte   zřejmě originální plakát hledaného Andrewa   Cunanana, pochopíte, že tvůrci mezi   profesionály nemají co dělat (možná sem moc   zlej, ale když podle skutečnosti, tak ať to má   alespoň nějakou úroveň, takhle se polici   staví do role věštce a poslední oběť jde v   tom případě na její vrub :-) Největší   chybou potom ale je skutečnost, že tento snímek   vůbec vzniknul. Pohnutky, život a potažmo ani   vražedné Cunananovo běsnění totiž zdaleka   film samo o sobě neutáhne. Stejně jako spíše   jenom nastíněné pátrání po jeho osobě.   Lehce podprůměrný snímek se zajímavým   námětem a docela povedenou hudbou.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Hodně špatný thriller. Nevím, zda má děj   skutkové opodstatnění vrah versus Gianni   Versace. Navíc pro mě svět módních   přehlídek, a zejména pánských modelů a   potažmo buzerantů, je hodně vzdálený.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Únos (The Abduction)

Únos
The Abduction

Mirjana Joković

Joković Mirjana

Mark Furey

Furey Mark

Naposled navštívené:
Únos (The Abduction)

Únos
The Abduction

Mirjana Joković

Joković Mirjana

Mark Furey

Furey Mark