reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smělé inkognito

Alleluja E Sartana Figli Di... Dio

Další název:
100 Fäuste und ein Vaterunser (DE); Masquerade of Thieves; Hundred Fists and a Prayer; Halleluja and Sartana Strike Again
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1980
„Parodie na příběhy z Divokého západu.“

Celkové hodnocení filmu Smělé inkognito

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2013
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2013
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih43718minih43718Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál] 
CSI: Crime Scene Investigation n
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih24965minih24965Sedm let v Tibetu (1997) 
Seven Years in Tibet n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih40045minih40045Pán domu (2005) 
Man of the House n
minih77404minih77404Air terjun pengantin (2009) 
Air terjun pengantin n
minih27694minih27694Upíři (1998) 
Vampires n
minih26698minih26698Prerušená pieseň (1960) 
Láska vítězí n
minih15494minih15494Pasiáns (1977) 
Pasiáns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - argenson
6   - Pitryx
7   - Ed
6   - oulisna
7   - POMAJZ

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

46 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

216 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

51 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

91 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250514
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.156/0.136