reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skvělí Ambersonové

Magnificent Ambersons, The

Další název:
Skvelí Ambersonovci (SK)
Rok:
1942
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1942
„Z výšin moci a bohatství až na dno.“

Celkové hodnocení filmu Skvělí Ambersonové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2013
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.7.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.1.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29276minih29276Zběsilost / Přežít může jen jeden (1997) 
The Rage n
minih16732minih16732Pouta (1961) 
Pouta n
minih37619minih37619O rybáři, který nikdy nic nechytil (1984) 
O rybáři, který nikdy nic nechytil n
minih5981minih5981Dekalog X. (1988) [TV film] 
Dekalog, dziesiec n
minih46244minih46244Carlina píseň (1996) 
Carla's Song n
minih4626minih4626Brazil (1984) 
Brazil n
minih70497minih70497Opravdové country 2: Talent (2010) 
Pure Country 2: The Gift n
minih32833minih32833Profesionálové (1977) [TV seriál] 
The Profesionals n
minih47968minih47968Harvey (1950) 
Harvey n
minih111600minih111600Výdejna zavazadel (2013) 
Baggage Claim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
7   - argenson
9   - curil
9   - clara.bow
6   - Frolíček
4   - mat.ilda
8   - JVSoolen
9   - Akana
9   - melakara
5   - Zimmy871
6   - zepo
6   - rosta12
7   - Johnny1
1   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.508/0.484