reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skřivánčí ticho

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1990
„Film o velké ráně“

Celkové hodnocení filmu Skřivánčí ticho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.2.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih101209minih101209Santův učeň (2010) 
L' Apprenti Pere Noel n
minih67570minih67570Další šance (2010) [TV film] 
Second Chances n
minih48697minih48697Tváří v tvář smrti (1986) 
At Close Range n
minih26856minih26856Medená veža (1970) 
Medená veža n
minih27717minih27717Záhada Blair Witch (1999) 
The Blair Witch Project n
minih121583minih121583Nejlepší kapela (2009) 
Orps: The Movie n
minih45377minih45377Poledne (1968) 
Podne n
minih73999minih73999Záhada rudé orchideje (1962) 
Das Rätsel der roten Orchidee n
minih56124minih56124Pachuť smrti (1988) [TV minisérie] 
A Taste for Death n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - argenson
5   - curil
5   - jarda53
2   - Rene1
6   - rosta12
10 - dederon
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

57 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

42 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

47 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.435/0.414