reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Skřivánčí ticho

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1990
„Film o velké ráně“

Celkové hodnocení filmu Skřivánčí ticho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.2.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih99943minih99943Millerovi na tripu (2013) 
We're the Millers n
minih48842minih48842Kapela přijela (2007) 
Bikur Ha-Tizmoret n
minih66099minih66099A teď přichází - Lola! (2010) 
Hier kommt Lola! n
minih15440minih15440Pár správných chlapů (1992) 
A Few Good Men n
minih4997minih4997Celý svět se směje (1934) 
Vesiolyje rebjata n
minih52732minih52732Verdi (1982) [TV seriál] 
Verdi n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih76152minih76152Paní Zázračná na Manhattanu (2010) [TV film] 
Call Me Mrs. Miracle n
minih43997minih43997Napříč vesmírem (2007) 
Across the Universe n
minih112059minih112059Stopař (1997) 
Walking Thunder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - argenson
5   - curil
5   - jarda53
2   - Rene1
10 - dederon
6   - rosta12
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Bolkoviny

00:40 - 01:25

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvuky mučení

00:25 - 01:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:00 - 01:40

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

00:20 - 02:20

56 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Krotitelé duchů (2016)

Krotitelé duchů 2016 jsou vynikající !!!

Krotitelé duchů
Už jsem zkoušel Stilnox,   Neospan, Hypnotix a další   prášky na spaní, ale   spolehlivě mě dokážou   uspat jen Krotitelé duchů   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Boj o Moskvu (1985)

Na ničem jsme nešetřili

Boj o Moskvu
V jisté fázi ruských dějin   nebylo v sovětském lidu   větší hrdosti, než pýcha   nad vítězstvím, ve velké   vlastenecké   válce.
Sovětský více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Bída s nouzí

Specialisté
Teda tohle mělo na hlavu   pobit Případy 1. oddělení   ? To mi nepřijde jako   kriminálka ale jako dětská   hra na lupiče a   více >

Autor: ALFELUS | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.412