reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Santana: Supernatural Live

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
Harper
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih59337minih59337Horečka (1999/1) 
Fever n
minih45863minih45863Jan Saudek - V pekle svých vášní, ráj v nedohlednu (2008) [HD CAM (HDTV)] 
n
minih55498minih55498Letadlová loď Enterprise (2006) [TV seriál] 
The Empire's Last Stand n
minih52517minih52517Ve spárech mafie (1973) 
Baciamo le mani n
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih31760minih31760Prokletí žlutozeleného škorpiona (2001) 
The Curse of the Jade Scorpion n
minih55138minih55138Pochod milionů (2007) [TV film] 
Die Flucht n
minih5939minih5939Dědeček automobil (1956) 
Dědeček automobil n
minih89619minih89619Životopis - Robert E. Lee (2005) [DVD] 
Biography - Robert E. Lee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.9 %
9   - cicis
9   - ignac1
10 - REKBRIT
10 - davidek
9   - R.RICKIE
8   - thefj
10 - Harper
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.258/0.23