reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sagarmatha

Rok:
1988
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Příběh o výpravě na nejvyšší horu světa, která je zároveň výpravou do hlubin lidské duše.“

Celkové hodnocení filmu Sagarmatha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2008
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.2.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2009
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2015
zelenymuzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2014
emil.dj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50779minih50779Northangerské opatství (2007) [TV film] 
Northanger Abbey n
minih26547minih26547Sahara (1943) 
Sahara n
minih40846minih40846Rocky Balboa (2006) 
Rocky Balboa / Rocky VI n
minih123614minih123614Surfařky z vesmíru (2012) [TV seriál] 
Lightning Point n
minih73995minih73995Noc muže na útěku (1995) 
Night of the Running Man n
minih27587minih27587Ideální manžel (1999) 
An Ideal Husband n
minih34860minih34860Rakvičkárna (1966) 
n
minih35957minih35957Svědkyně (1991) [TV inscenace] 
Svědkyně n
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih57601minih57601Případ Carrie Raynsová (2008) [TV film] 
A Teacher's Crime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 %
6   - curil
4   - Area
5   - zaluzar
1   - yuyka
5   - Brko68
6   - erast
6   - zelenymuzi
8   - emil.dj

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

52 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.431/0.411