reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Safari Expres

Safari Express

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
93 minut
„Mladý průvodce turistů v Africe se spolu se svou opičkou zaplete do ilegálních obchodů se zbraněmi....“

Celkové hodnocení filmu Safari Expres

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.3.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48082minih48082Karanténa (2008) 
Quarantine n
minih48663minih48663Tess of the D'Urbervilles (2008) [TV minisérie] 
Tess of the D'Urbervilles n
minih57805minih57805Vyšperkuj mi káru (2004) [TV seriál] 
Pimp My Ride n
minih71042minih71042Silný kalibr (2010) 
Gun n
minih48672minih48672Neviditelný cíl (2007) 
Nan er ben se n
minih141161minih141161Otec Braun (2003) [TV seriál] 
Pfarrer Braun n
minih46725minih46725Pink Floyd - VIDEO ANTHOLOGY 1966-1983 (2003) [DVD] 
PINK FLOYD -VIDEO ANTHOLOGY 1966-1983 n
minih44280minih44280Zapomeň na to (2006) 
Forget About It n
minih15523minih15523...a je to! (1979) [TV seriál] 
...a je to! n
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Afrika expres (1975)

 Afrika expres (1975)
Afrika expres n
Africa Express / Africa Expres - Ein Teufelskerl in Africa
Žánr: dobrodružný
Země: Itálie / NSR
Režie: Michele Lupo

(spin-off)

Hodnocení filmu

65 %
3   - SvoKar
8   - martin.stu
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139607
Osobností: 599618
Fotografií: 517440
Plakátů: 250470
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.66/1.636