reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sabina a sto mužů

Sabine und die hundert Männer

Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Sabina a sto mužů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.6.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
aphrael
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61729minih61729Berete se dobrovolně? (1984) [TV inscenace] 
Berete se dobrovolně? n
minih40018minih40018Borgiové (1977) [TV seriál] 
Les Borgia ou le sang doré n
minih11492minih11492Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 
Limonádový Joe aneb Koňská opera n
minih53372minih53372Bzučení hmyzu: zápisky mumie (2008) 
The Sound of Insects: Record of a Mummy n
minih27808minih27808Zakázaná touha (1998) 
The Proposition n
minih47158minih47158Poloprofesionál (2008) 
Semi-pro n
minih56804minih56804Dinotopia (2002) [TV seriál] 
Dinotopia n
minih39970minih39970Dámská volenka (1980) 
Dami kaňat n
minih5021minih5021Cesta černého měsíce (1986) 
Black Moon Rising n
minih60469minih60469Já, mé druhé já a zase já (2007) [TV film] 
More of Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - pepe15
2   - Jarda1744
7   - gyzmo
7   - Freya.Z
7   - aphrael

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.092/1.066