Zari
ohodnotit

Rosie

Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
86 minut

Obsah filmu Rosie

 
Žena se s partnerem a čtyřmi dětmi ocitne na ulici poté, co jim majitel pronajatého domu prodá střechu nad hlavou. V průběhu 36 hodin se dvojice zoufale snaží sehnat bydlení, zatímco chrání svou mladourodinu před bezútěšnou realitou.

Snímek ROSIE vypráví příběh matky, která se snaží ochránit svou rodinu poté, co jim majitel jejich pronajatého domu prodá střechu nad hlavou a z nich se tak rázem stanou bezdomovci. Sehnat pokoj, byť jen na jedinou noc, se zdá jako nadlidský úkol ve městě, kde je zoufalý nedostatek možností dostupného bydlení. Ve stísněném prostoru jejich auta se Rosie (Sarah Greeneová) a John Paul (Moe Dunford) ze všech sil...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rosie >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petr.c17
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.8.2020
Sarah Green
SARAH GREEN hraje zoufalou matku jak o život, ale   sociální dramata jdou mimo můj interes.   Každopádně vyznávám, že jsem si film pustil   na HBO kvůli ní - hrála v první verzi Penny   Dreadful - postavu Hekaté - čarodějku a sthla v   několika dílech mou pozornost od Evy Green.   Vykouzlila tam imago nějaké mi vlastní animy,   jak by diagnostikoval Jung.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama