reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Red Road

Rok:
2006
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2007

Celkové hodnocení filmu Red Road

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.2.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2011
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2011
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2011
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2011
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2016
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
Messo8080
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2014
m.raduchev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53527minih53527Dorian Gray (2009) 
Dorian Gray n
minih12599minih12599Mistr Loutkář 3: Toulonova pomsta (1991) 
Puppet Master III. n
minih20515minih20515Tajuplný ostrov (1973) [TV seriál] 
L'île mystérieuse n
minih28958minih28958Lovec démonů (2001) 
Frailty n
minih9346minih9346Jáma a kyvadlo (1961) 
The Pit and the Pendulum n
minih16359minih16359Pomsta (1989) 
Revenge n
minih54725minih54725Ledová smrt II (2008) 
Fritt vilt II n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih97722minih97722Citadel (2012) 
Citadel n
minih40490minih40490Hezké chvilky bez záruky (2006) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
7   - vojtam
5   - brnvl2105
6   - olgab
6   - rosta12
6   - Pauleto
7   - HanzRaptor
8   - Extraktor
8   - fidelio
7   - nienne
8   - deepend
7   - Aguirre
3   - ladzavs
8   - Messo8080
5   - m.raduchev

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

62 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

27 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.428/0.4