reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Půlměsíční ulice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2016
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2008
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2014
zirafak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43609minih43609Withnail a já (1987) 
Withnail & I n
minih44114minih44114Viva Villa! (1934) 
n
minih41714minih41714Golfový sen (2005) 
The Greatest Game Ever Played n
minih32686minih32686Presumpce viny (2003) 
Out of Time n
minih144228minih144228Žluté květy v zelené trávě (2015) 
Tôi thay hoa vàng trên co xanh n
minih127391minih127391Řešení problému (2013) 
This Way Out n
minih28253minih28253Hurá na medvěda (2000) 
Der Bär Ist Lost n
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih18035minih18035Rozbité zrcadlo (1980) 
The Mirror Crack'd n
minih46440minih46440Čtyři děti a jeden otec (2005) 
Far til fire gi'r aldrig op n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
7   - curil
8   - jmenuji.se
7   - vojtam
6   - Snura
7   - Charlie35
6   - GeorgeB
10 - BlueBull
10 - zd.bobek
10 - zirafak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.445