reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ptákoviny [TV pořad]

Rok:
1995
Délka:
40 minut
„Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou“

Celkové hodnocení filmu Ptákoviny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2014
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2016
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.8.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2013
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2010
Speedy01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2013
Kopfrkingl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.2.2013
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2013
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10233minih10233King Kong (1976) 
King Kong n
minih23927minih23927Zločin v expresu (1965) 
Compartiment tueurs n
minih4938minih4938One Way Street (1950) 
One Way Street n
minih15331minih15331Pan otec Karafiát (1935) 
n
minih39999minih39999Tajemný let (2005) 
Flightplan n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih52433minih52433Krvavá stopa (2007) 
Bukarest Fleisch n
minih27116minih27116Velmi nebezpečné známosti (1999) 
Cruel Intentions n
minih22208minih22208Večírek (1968) 
The Party n
minih15270minih15270Padělek (1957) 
Padělek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.3 %
5   - jarda53
7   - georginaa
4   - REKBRIT
6   - cerfik
4   - nufik001
3   - LucyStar
7   - ASPHALT
6   - miratskyl
1   - jambroz58
10 - pajdalan
6   - Pauleto
7   - Speedy01
2   - Kopfrkingl
6   - makosnan
9   - pikolik77

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

52 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

17 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

37 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.49