Zari
ohodnotit

Probuzená smrt

Wake of Death

Další název:
Prebudená smrť; After Death
Rok:
2004
Délka:
89 minut
„Nečekaná smrt jeho ženy, která zemřela rukou mafiána a záchrana syna, jsou to jediné, co ho žene za pomstou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Probuzená smrt
Ben Archer (Jean-Claude Van Damme) se rozhodl praštit s prací vyhazovače a hodlá se živit něčím normálnějším. Jeho žena Cynthia (Lisa King) pracuje v imigračním oddělení a při zátahu na převaděče, kteří pašují uprchlíky na lodi, nalezne holčičku Kim (Valerie Tian). Vezme si ji domů a chce jí pomoct. Netuší že byla Kim svědkem vraždy své matky. Zabil ji mafián Sun Quan, který se dívenku pochopitelně snaží najít. Lidé od policie mu donesou, že je Kim u Cynthie. Sun Quan si pro ni jede do restaurace pěstounů Cynthie, kde všechny povraždí. Ben Archer najde jen spoušť a mrtvá těla. Okamžitě se vydává za vrahy. Po přestřelce jim Kim sebere. Bohužel mají ještě jeho syna Nicholase. Ben požádá o pomoc bratra Tonyho. Nejprve se vydají do místního vykřičeného domu, kde zneškodní pár poskoků. Strýc Max zjistí, kdo vynesl zprávu, že je Kim u Cynthie. Je to kolega z imigračního. Max si ho vezme do parády a vrtačkou mu provrtává kolena, dokud z něj nevymáčkne potřebné informace...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Probuzená smrt
Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme).
A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělenná od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků???
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mark Paladini

Paladini Mark

Samuel Dupuy

Dupuy Samuel

Naposled navštívené:
Mark Paladini

Paladini Mark

Samuel Dupuy

Dupuy Samuel