Zari
ohodnotit

Přistěhovalec

Old Gringo

Rok:
1989
Délka:
116 minut
„Žena se zmítá mezi dvěma světy… A dvěma mimořádnými muži.“
Popis / Obsah / Info k filmu Přistěhovalec
V tomto příběhu moci a vášně na pozadí mexické revoluce se propojí tři životy a dvě odlišné kultury. Harriet Winslow (Jane Fonda), učitelka a stará panna, vzdoruje svému životu postrádajícím vášeň, a tak se vydá do Mexika, kde učí ve velké haciendě. Tam ji unese Tomas Arroyo (Jimmy Smits), generál revoluční armády. Spřátelí se s americkým spisovatelem Ambrosem Biercem (Gregory Peck). Bierce umírá a kvůli tomu tají svou identitu i svou prognózu. Harriet je oběma muži fascinována a stejně jsou oni silně zaujatí její osobností. Když Harriet objeví Biercovu pravou totožnost a zjistí, že je to její oblíbený spisovatel, jehož dílo už léta zbožňuje, je slepě odhodlána splnit jeho poslední přání…

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Přistěhovalec
Příběh stárnoucí americké učitelky Harriet Winslowové (Jane Fondová), která se rozhodne, částečně z frustrace ze svého života, odjet do Mexika a tam učit děti na velké haciendě. Je ale unesena mladým mexickým generálem povstalecké armády Pancho Villy Tomasem Arroyou (Jimmy Smits). V zázemí štábu mexické revoluce se stará panna potkává se starým mužem Ambrosem Piercem (Gregory Peck). Tento Old Gringo je americký spisovatel, který tají svou pravou totožnost a své prognózy, protože umírá. Harriet obdivuje oba muže, generála Tomase a Ambrose. Když posléze zjistí, že Ambros je její oblíbený spisovatel, kterého už léta obdivuje, snaží se splnit jeho poslední přání.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Přistěhovalec
Mlada a svobodna ucitelka Harriet Winskow odchazi pracovat do Mexika.
Ocitne se uprostred krvave revoluce a jeji srdce musi volit mezi dvema muzi.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Přistěhovalec
V tomto napínavém příběhu z doby zuřící Mexické revoluce se za dramatických okolností střetávají životy a osudy tří lidí ze dvou zcela odlišných kultur. Dramatický příběh plný napětí a vášně.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Charlie DePew

DePew Charlie

Naposled navštívené:
Charlie DePew

DePew Charlie