Zari
ohodnotit

Příšery útočí

Attack of the Beast Creatures

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Příšery útočí
POZOR, SPOILER

Někde v severním Atlantiku v roce 1920 ztroskotala loď. Pár lidí se však zachránilo. Nyní jsou na loďce a rádi by ke břehu. K jakémukoli. Všech osm jich pak konečně přistane. Je to pět mužů. Philip, Case Quinn, Pat, John Trieste a Morgan, a tři ženy. Paní Gordonová, Cathy, a Diane. Je tu ještě jeden pasažér, Bruin, ale ten je skoro mrtvý.

Trosečníci se vydávají na průzkum okolí. Pat najde vodu a hned tam strčí hlavu. Jenže když se zvedne, tak ji má celou od krve a je po něm. Tři muži pohřbívají Pata a ostatní sbírají bobule. U toho paní Gordonovou něco kousne.

Dva trosečníci jdou zpět ke člunu. Tak zjistí, že z Bruina zbyla jen kostra. Nastane noc a lidé jsou napadání nějakými malými potvorami. Malé mrchy koušou jako vzteklé a lidé se brání. Napoprvé vcelku úspěšně. Poté postupují dále lesem a sem tam je obludky potrápí. Navíc je Morgan zraněn. Paní Gordonová nalézá nezávadnou pitnou vodu, takže toho využijí.

Další boj s potvůrkami však již nekončí tak dobře jako první. Mimo paní Gordonové sice přežili, ale také jsou všichni někde pokousaní. Gordon zblbne tak, že uteče a ostatní pokračují. A najdou místo, kde je spousta potvor a nějaká modla. Trosečníci je neruší a odplíží se. Jenže na tomto ústupu zahyne další z nich a jiný zase zjistí, že pozbyli člun. Zdá se, že je jejich osud zpečetěn…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Příšery útočí
Zámořská plavba se v příšerné bouři změní v krvavé peklo. Zuřivý oheň na palubě pohřbí loď do tmavých nočních vod Atlantiku. Lidé plni hrůzy hledají spásu v záchranných člunech. Vydáni osudu na pospas, doplují k opuštěnému ostrovu a vydají se společné hledat vodu a potraviny. Na každém kroku však najdou jen zkázu a smrt. Namísto vody kyselina a odevšad útočí hejna malých příšer, které svými ostrými zuby vytrhávají kusy masa z těl lidí. Marně hledají úkryt…
Cinema 1992/7/61

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

12:00 - 12:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

12:20 - 12:50

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Možné je všechno! (2024) [TV p...

11:50 - 13:35

34 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent

12:05 - 13:55

19 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Fimognari

Fimognari Michael

Nancy Parsons

Parsons Nancy

Hořká vůně léta

Hořká vůně léta
Hořká vůně léta

Naposled navštívené:
Michael Fimognari

Fimognari Michael

Nancy Parsons

Parsons Nancy

Hořká vůně léta

Hořká vůně léta
Hořká vůně léta