Zari
ohodnotit

Příšery útočí

Attack of the Beast Creatures

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
82 minut

Komentáře k filmu Příšery útočí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.7.2024
Když jsem viděl ty malé   potvory, hned jsem věděl,   že už film znám. Takže   jsem vlezl do svého   soukromého archivu, kde jsem   nalezl tento záznam ze dne   10. IX. 1992. Zde uvádím   toto: Nestvůry tvoří malá   dřevěná loutka indiána.   Jediný záběr na chlapa, co   spadne do kyseliny, a to je   vše. Debilovina. Snímek jsem   měl z videopůjčovny pod   názvem „Nestvůry   útočí“. Nu, k ostrému   hodnocení, byť stylisticky   nedokonalého, nemám ani co   dodat, ani důvod k jeho   změně.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Copak že to povídá ten   oficiální titulek? Tak abych   to uvedl na pravou míru: 1)   zuřivý oheň na palubě-   redukován na strnulý záběr   stínu potápějící se lodi;   2) Lidé na záchranných   člunech- viděl jsem jeden;   3) Na každém kroku smrt- 80%   náplně děje tvoří cesta   odnikud nikam, tak kde je ta   smrt?; 3) Hejna příšer-   dají se spočítat do deseti;   4) Vytrhávají kusy masa-   lidé polití červenou barvou   a nepřesvědčivá jatka,   takže žádné maso.

Takže asi tak.   Ale jinak docela legrace, z   které mohli filmaři udělat   skvostnou hrůzu trochu   lepším scénářem a   větším rozpočtem, tj.   trochu zapracovat na gore a   dát přišerám oči. Ano,   oči, jejich panenkovitost   totiž srážela hrůzu   monster o více jak 80%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama