reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Příběh o uplakaném velbloudovi

Die Geschichte vom weinenden Kamel

Další název:
The Story of weeping Camel
Rok:
2003
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
7.2.2005

Celkové hodnocení filmu Příběh o uplakaném velbloudovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2008
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36831minih36831Cold Creek Manor (2003) 
Cold Creek Manor n
minih49440minih49440Opojení mocí (2006) 
L' Ivresse du pouvoir n
minih20678minih20678Taxikář (1976) 
Taxi Driver n
minih12104minih12104Opičí maska (2000) 
The Monkey's Mask n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih37241minih37241Pornografie (2003) 
Pornografia n
minih11305minih11305Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa (1932) 
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa n
minih43649minih43649Tři sezóny v pekle (2008) 
Tři sezóny v pekle n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih44903minih44903Bez slitování (2006) 
Yeuiupnun gutdeul n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
9   - pataamat
6   - mat.ilda
8   - Andrejevna
6   - kahi
7   - zepo
10 - Bado

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

09:35 - 10:00

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.248/0.217