reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Praha očima...

Rok:
1999
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
29.4.1999
„Láska je láska, lidi jsou lidi a Praha je Praha. Čtyři drobnokresby ze současnosti od Vladimíra Michálka, Michaely Pavlátové, Martina Šulíka a Artemia Benkiho.“

Celkové hodnocení filmu Praha očima...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Kuddel64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
gay777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67941minih67941Sybil (2007) [TV film] 
Sybil n
minih109818minih10981812 let v řetězech (2013) [2k digital] 
12 Years a Slave n
minih32244minih32244Tolkien J.R.R. - Pán prstenů (2001) 
Tolkien J.R.R. / Master Of The Rings n
minih8030minih8030Hájili jsme hrad (1969) 
Castle Keep n
minih39756minih39756Revolver (2005) 
Revolver n
minih74152minih74152Tady to musí být (2011) 
This Must Be the Place n
minih130838minih130838Medvídek Pú (1960/1) [TV epizoda] 
Winnie-the-Pooh n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih46712minih46712Buddy míří na západ (1981) 
Occhio alla penna n
minih48503minih48503Spirit (2008) 
The Spirit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
5   - curil
7   - Raptor150
7   - Lucelka
7   - rarak94
7   - Gymoň
10 - Kuddel64
10 - gay777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.521