Praha očima... (1999)

Praha očima...
77.5 %
 
 
    Žánr: povídkový
    Země: Česká republika / Francie / Nizozemsko
    Premiéra v ČR: 29.4.1999        
    Délka: 80 min.
„Láska je láska, lidi jsou lidi a Praha je Praha. Čtyři drobnokresby ze současnosti od Vladimíra Michálka, Michaely Pavlátové, Martina Šulíka a Artemia Benkiho.“


režie:
Vladimír Michálek (Karty jsou rozdaný..), Michaela Pavlátová (Absolutní láska), Martin Šulík (Obrázky z výletu), Artemio Benki (Riziko)
 
 
hraje:
Jan Macháček (Karty jsou rozdaný... - Honza), Zbyněk Petráček (Karty jsou rozdaný... - Piotr), Viktor Stoilov (Karty jsou rozdaný... - Chuda), David Kopelent (Karty jsou rozdaný... - Grodek), Lucie Váchová-Křížková (Karty jsou rozdaný... - Hedvika), Petr Kavan (Karty jsou rozdaný... - Guru), Alex Marculiewicz (Karty jsou rozdaný... - Soňa), Tomáš Kafka (Karty jsou rozdaný... - Hrůzek), Miroslav Pokorný (Karty jsou rozdaný... - Prošek), Richard Němčok (Karty jsou rozdaný... - Dunajovský), Ludvík Hradilek (Karty jsou rozdaný... - fotograf), Jana Michálková (Karty jsou rozdaný... - manželka), Karel Roden (Absolutní láska - Petr), Theodora Remundová (Anna), Ivana Chýlková (Absolutní láska - žena z dvojice v metru), Jan Kraus (Absolutní láska - muž z dvojice v metru), Martin Šulík (Absolutní láska - Petrův kamarád), Jan Slovák (Absolutní láska - muž v tramvaji), Tonička Janková (Absolutní láska - poštovní úřednice), Petra Šťastná (Absolutní láska - milenka v metru), Michal Kozelka (Absolutní láska - milenec v metru), Hana Chrbolková (Absolutní láska - kyprá žena), Václav Chrbolka (Absolutní láska - manžel kypré ženy), Michaela Pavlátová (Absolutní láska - druhá poštovní úřednice), Božidara Turzonovová (Obrázky z výletu - matka), Diana Mórová (Obrázky z výletu - Marta), Vilma Cibulková (Obrázky z výletu - Ondřejova dcera), Laurence Côte (Riziko - Marie), Arnaud Giovaninetti (Riziko - Richard), David Černý (Riziko - architekt), Anna Geislerová (Riziko - dáma ve výloze), René Kořenář (Riziko - reklamní spíkr), David Nykl (Riziko - Richardův kamarád), Kateřina Herianová (Riziko - slečna v kavárně), Zdeněk Vencl (Riziko - nádražní bufetář)
 
 
scénář:
Jáchym Topol (Karty jsou rozdaný...), Vladimír Michálek (Karty jsou rozdaný...), Michaela Pavlátová (Absolutní láska), Ondrej Šulaj (Obrázky z výletu), Marek Leščák (Obrázky z výletu), Martin Šulík (Obrázky z výletu), Cécile Vargaftig (Riziko), Artemio Benki (Riziko)
 
 
kamera:
Martin Štrba (1,2,3), Igor Luther (4)
 
 
hudba:
Radim Hladík (Karty jsou rozdaný..., Obrázky z výletu), Deep Sweden (Obrázky z výletu), DJs. Mirk & Lumier (Riziko)
 
 
výprava-architekt:
Šimon Caban (Absolutní láska), Luboš Svoboda (Obrázky z výletu), David Černý (Riziko), Irena Hradecká (Riziko)
 
 
kostýmy:
Jitka Novotná (Absolutní láska), Katarína Hollá (Obrázky z výletu), Arnelle Verenka (Riziko)
 
 
střih:
Jiří Brožek (1,3,4), Tonička Janková (2,)
 
 
zvuk:
Radim Hladík (Karty jsou rozdaný...), Daniel Němec (2,3,4)
 
 
vedoucí produkce:
Pavel Picek (Karty jsou rozdaný...), Zdeněk Polák (Absolutní láska), René Kořenář (Obrázky z výletu, Riziko)
 
 
produkce:
Artemio Benki, Joël Farges, Zdeněk Polák, Anne Lordon
 
 
zpěv:
Arnelle Verenka (Riziko)
 
 
choreografie:
Jan Hartmann (Obrázky z výletu)
 
 
II. kamera:
David Ployhar (1.,2.,3.)
 
 
dramaturgie:
Ondrej Šulaj
 
 
spolupráce:
Štěpán Kučera (obrazová), Ondřej Nekvasil (výtvarná), Tereza Kučerová (výtvarná)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.