reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Poslední trik pana Schwarzewaldea a pana Edgara

Další název:
Černé divadlo
Rok:
1964
Délka:
12 minut, 325 metrů (16 mm – 132 m)
„Experimentální filmová groteska využívající principu černého divadla k vyjádření vztahu mezi lidmi.“

Celkové hodnocení filmu Poslední trik pana Schwarzewaldea a pana Edgara

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2012
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38891minih38891Pokrevní bratři (1975) 
Blutsbrüder n
minih42876minih42876Americká zbraň (2005) 
American Gun n
minih22509minih22509Vij (1967) 
Vij n
minih37173minih37173Sametoví vrazi (2005) 
n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n
minih20949minih20949Souboj cti (1996) 
The Quest n
minih40777minih40777Děkujeme, že kouříte (2005) 
Thank You For Smoking n
minih59115minih59115Šokující příběhy (2006) [TV seriál] 
My Shocking Story n
minih35019minih35019Balada o zeleném dřevu (1983) 
Balada o zeleném dřevu n
minih2309minih2309...a pozdravuji vlaštovky (1972) 
...a pozdravuji vlaštovky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
8   - Robinson
7   - JVSoolen
6   - Faye
9   - melakara
6   - fingon
5   - Perhonen
6   - Extraktor
8   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

3 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.229