Zari
ohodnotit

Poslední kanibalové

Ultimo mondo cannibale

Další název:
Cannibal; Carnivorous; Jungle Holocaust; Last Cannibal; The Last Cannibal World; Mundo Canibal
Země:
Rok:
1977
Délka:
88 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Poslední kanibalové
V tomto děsivém snímku jde o boj o přežití v nehostinné džungli, do které přilétá na výpravu čtyřčlenná skupina. Nastanou ale nečekané komplikace, a aby toho nebylo málo, přijdou na scénu běsnící kanibalové. Fyzický a psychický teror nabírá na obrátkách....


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Poslední kanibalové
POZOR, SPOILER

Nad pralesem letí letadlo se čtyřmi lidmi. Nepsaným velitelem je Robert Harper. Je s ním ještě dívka Swan a muž jménem Rolf. A také pilot Charlie, který cestou mocně nasává alkohol.

Přistání je špatné. Letadlo se poškodí. A lidé, kteří zde měli být, tu nejsou. Robert vběhne do džungle a Rolf za ním. Had zamordoval ještěra a pomalu jej souká do sebe. To ovšem ti dva muži nevědí. Avšak vědí, že dostat se zpět k letadlu nebude jen tak. Přesto cestu najdou, i když je na ní okousaná mrtvola. Jenže pilot už odmítá letět, protože se blíží tma.

V této tmě vychází ven Swan, pak už je jen slyšet její křik. Muži ji jdou hledat, ale pilot najde jen kousek jejích šatů. Zvedne jej a tím spustí past. V momentě to má za sebou díky velké kouli se špičatými holemi. Zbylá dvojice najde domorodce a vidí je jíst maso. Ihned poznali, že je to Swan. Jdou pak dále pralesem, až narazí na řeku. Vyrobí si vor a plují po ní. Jenže u peřejí skončí ve vodě, ve které mizí Rolf. A Roberta zajmou domorodci.

Jako zajatec si to nijak mimořádně neužívá. Má hlad, a tak se snaží hezké domorodkyni naznačit, že chce jíst. Ta jej však nechápe a raději jej uspokojí rukou. O vodu žádá děti a skutečně ji dostane, ovšem dospělý mu ji vyrazí holí.

Když Robert zjistí, že má sloužit jako návnada pro krokodýly, prchne. Kamenem praští tři domorodce a na útěk s sebou bere i tu domorodkyni. Ta mu však také uteče.

Kdo hledá, najde, a tak i Robert ji najde a po potrestání si ji vezme „a tergo“. Spokojené děvče mu za to přináší jídlo. Na další pouti v bouřce Robert nalézá i Rolanda. Pokračují spolu, a když vidí přistávací plochu, myslí si, že jsou zachráněni. Jenže právě zde je napadnou kanibalové a odnesou si domorodkyni. Rolf je zraněn a Robert mu pomáhá. Mají nějakou naději?


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rodinná pouta

Rodinná pouta
Rodinná pouta

Saleh Bakri

Bakri Saleh

Naposled navštívené:
Rodinná pouta

Rodinná pouta
Rodinná pouta

Saleh Bakri

Bakri Saleh