Zari
ohodnotit

Pomoc!!! Já mám rande

The Third Wheel

Rok:
2002
Délka:
91 minut
„Je třetí v lásce někdy opravdu navíc?“
Popis / Obsah / Info k filmu Pomoc!!! Já mám rande
Když světácký a sebevědomý Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem, vypadá to na perfektní plán. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila, který padne pod kola jeho auta. I když podivný neznámý není zjevně vážně zraněn, Stanley cítí za muže zodpovědnost a nabídne mu finanční odškodnění. Na to ovšem potřebuje vyzvednout jistý obnos v hotovosti, a tak se Phil stane jeho nechtěným průvodcem. Když se ovšem stane průvodcem i na vytoužené schůzce s nejkrásnější dívkou v okolí, začne mít Stanley pocit, že už se ho nezbaví po celý zbytek noci a možná do konce života… Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil… třetí kolo u vozu.

V hlavních rolích této oddechové komedie režiséra Jordana Bradyho uvidíme vedle Luka Wilsona a Denise Richardson populárního Bena Afflecka.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Pomoc!!! Já mám rande
„Potkat bezdomovce je jednodušší, než se ho zbavit."

Jedná se o příběh Stanleyho, nevýrazného, trochu bojácného mladíka, který se zakouká do Diany, nádherné a sebevědomé dívky. Jelikož se Stanley nedokáže odhodlat k tomu, aby Dianu pozval na schůzku, vloží se do toho přátelé…
Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila a už se ho nezbaví po celý zbytek noci... Ani na schůzce. Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil... třetí kolo u vozu…..
(Oficiální text distributora).


Autor: Strength

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hádání s Hadovkou (1987) [TV i...

14:05 - 14:50

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kruté moře (1953)

13:55 - 16:00

49 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

59 minut již uběhlo
196 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Kraj (2022) [TV ser...

13:55 - 14:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama