Pomoc!!! Já mám rande (2002)

Pomoc!!! Já mám rande (The Third Wheel)
62.9 %
 
 

The Third Wheel

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 91 min.
„Je třetí v lásce někdy opravdu navíc?“
Když světácký a sebevědomý Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem, vypadá to na perfektní plán. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila, který padne pod kola jeho auta. I když podivný neznámý není zjevně vážně zraněn, Stanley cítí za muže zodpovědnost a nabídne mu finanční odškodnění. Na to ovšem potřebuje vyzvednout jistý obnos v hotovosti, a tak se Phil stane jeho nechtěným průvodcem. Když se ovšem stane průvodcem i na vytoužené schůzce s nejkrásnější dívkou v okolí, začne mít Stanley pocit, že už se ho nezbaví po celý zbytek noci a možná do konce života… Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil… třetí kolo u vozu.

V hlavních rolích této oddechové komedie režiséra Jordana Bradyho uvidíme vedle Luka Wilsona a Denise Richardson populárního Bena Afflecka.

Zdroj: ČT

režie:
Jordan Brady
 
 
hraje:
Ben Affleck (Michael), Luke Wilson (Stanley), Denise Richards (Diana Evans), Jay Lacopo (Phil), Phill Lewis (Mitch), Deborah Theaker (Nancy), Melissa McCarthy (Marilyn), Tim DeKay (mluvčí), Greg Pitts (Tee), Wayne Federman (Glen Federman), Neal Matarazzo (Neal), Jim Lau (úředník), Diana-Maria Riva, Buck Kartalian (starý muž), Rachel Winfree, Jason Kravits, Jeanette Miller (postarší žena), Kevin P. Farley (řidič autobusu), Marilyn Staley (Mary), Veena Bidasha (Mahareinlu), David Koechner (Carl), Matthew Maher (Hank), Meredith Salenger (Sara), Bobby Slayton (Dave Bowen), Phil Reeves (Bill Sykes), Steven Shenbaum (Ted), Marcus Johnson (Bill), Joan Blair (žena v autobuse), Matt Damon (Kevin), Jeff Garlin (úředník), Lauren Graham (žena na party), Nicole Sullivan (Sally)
 
 
scénář:
Jay Lacopo
 
 
kamera:
Jonathan Brown
 
 
hudba:
Lisa Coleman, Wendy Melvoin
 
 
střih:
Sam Citron, Paul Seydor
 
 
koproducent:
Louis G. Friedman
 
 
výprava:
Cosmas A. Demetriou
 
 
výkonný producent:
Ben Affleck, Matt Damon, Yoram Pelman
 
 
producent:
Jeff Balis, Stavros Merjos, Chris Moore, Adam Rosenfelt, Marc Schaberg
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.