Zari
ohodnotit

Policejní pohádky strážmistra Zahrádky [TV film]

Rok:
2000
Délka:
73 minut
„Strasti a radosti policejního eléva strážmistra Zahrádky podle povídek Josefa Burgra“

Komentáře k filmu Policejní pohádky strážmistra Zahrádky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
řepešínský
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2012
policejní pohádky   strážmistra zahrádky jsou   volným, lehkým, zábavným   až nenáročným dílkem,   kterému by ale neškodilo   více rytmu, dynamiky či   napětí, které by si   příběhy s detektivní   tematikou měly zachovat.   další velkou výtkou   policejních pohádek   strážmistra zahrádky pak   je, že se divákovi nakonec   nedostalo vysvětlení, kdo   titulního hrdinu ve finále   třetí povídky postřelil.   každopádně i tak se díky   všem hereckým výkonům,   které byly jasně režijně   vedeny s patřičným   nadhledem a atmosférou   poválečných let dají   policejní pohádky   strážmistra zahrádky   zařadit mezi slabě   nadprůměrné snímky dějin   světové kinematografie.
nick4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2010
Tři povídky o mladém   policejním   strážmistrovi,trošku   pomalejším horlivém a   trošku smolařském.V práci   se mu příliš nedaří, ale   ve vztahu se slečnou   učitelkou je na tom o něco   lépe.Slušná televizní   zábava. I ve skutečnosti se   Petr Rajchert a Barbora   Srncová dali dohromady   právě u tohohle filmu.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2006
Úsměvné televizní   příběhy odehrávající se   v roce 1947. Barbora Srncová   v jedné z nejroztomilejších   rolí paní učitelky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bez ženy (Senza una donna)

Bez ženy
Senza una donna

Naposled navštívené:
Bez ženy (Senza una donna)

Bez ženy
Senza una donna