Zari
ohodnotit

Podivný klid [TV film]

The Sands of Time

Další název:
Sidney Sheldon's The Sands of Time
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
173 minut, dvoudílný
„Romantické drama o velké lásce mafiánovy dcery a uprchlého rebela podle románu Sidneye Sheldona 'Věř ve svého boha'.“
Popis / Obsah / Info k filmu Podivný klid
Dramatický příběh tří žen, které hledaly samotu za klášterními zdmi, se odehrává na pozadí bojů baskických povstalců proti španělské vládě v 70. letech 20. stol.

Italský mafiánský boss Angelo Carmine, zvaný ´Kmotr´ je kvůli svědectví svého osobního strážce odsouzen k doživotnímu žaláři. Jeho dcera Lucia ale svého otce pomstí. Udavače zabije a ukryje se před policií ve španělském klášteře. Nehodlá zde ovšem strávit zbytek života v modlitbách, chce jen v rouchu jeptišky vyčkat, až ostražitost policie poněkud opadne. Její plány jsou však nečekaně překaženy, protože je klášter přepaden vojáky vedenými plukovníkem Acocou, který pátrá po rebelovi jménem Jamie Miró.

Lucia a dvě skutečné jeptišky, kterým se podaří za dramatických okolností uprchnout, dostanou za úkol dopravit do bezpečí vzácný zlatý kříž. Mladé ženy cestou potkávají hlouček revolucionářů a přijmou jejich doprovod. Aby bylo riziko dopadení menší, společnost se rozdělí na dvě skupiny, které nadále putují po rozličných trasách. Obě jsou však vystaveny mnoha nebezpečenstvím a zažívají dramatická i milostná dobrodružství. Osudy všech dívek se naprosto změní…


Autor: Veronika42

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Godsend

Godsend
Godsend

Naposled navštívené:
Godsend

Godsend
Godsend