reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 89.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2015
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2006
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2015
vorenus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2014
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2007
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2013
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49550minih49550Mapa mého světa (1999) 
A Map of the World n
minih15894minih15894V žáru lásky (1995) 
Carrington n
minih117422minih117422Artefakta (2013) [TV cyklus] 
n
minih42270minih42270Linie obrany (1986) 
Zhong hua ying xiong n
minih79995minih7999547 Róninů (2013) [2k digital] 
47 Ronin n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n
minih9652minih9652Ježíš z Montrealu (1989) 
Jésus de Montreal n
minih22021minih22021Válečné hry (1983) 
War Games n
minih6452minih6452Divokým Kurdistánem (1965) 
Durchs wilde Kurdistan n
minih44252minih44252Moskevské nebe (1944) 
Небо Москвы n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

89.2 %
10 - curil
8   - jmenuji.se
6   - melakara
9   - michal33
10 - xebece
9   - Milicent
10 - vorenus
9   - biokys
9   - mmaat
10 - JoeLimo
7   - yuyka
10 - FazMa

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.402/0.381