reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Podezření [TV film]

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
59 minut
„Příběh čtyř mužů, zatčených v době okupace při náhodné razii v hotelu malého města.“

Celkové hodnocení filmu Podezření

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2006
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16383minih16383Pomsta šprtů (1984) 
Revenge of the Nerds n
minih47587minih47587Mistr Kornelius (1988) [TV inscenace] 
Mistr Kornelius n
minih11320minih11320Leopardí žena (1938) 
Bringing Up Baby n
minih24927minih24927Cesta domů (1996) 
Fly Away Home n
minih42018minih42018Hlavu dolů (1971) 
Giu la testa n
minih72452minih72452Pals of the Saddle (1938) 
Pals of the Saddle n
minih56511minih56511Dědictví na úvěr (1965) [TV inscenace] 
Dědictví na úvěr n
minih3438minih3438Il segreto del dottore (1931) 
Il segreto del dottore n
minih115988minih115988Bye Bye Berlusconi! (2006) 
Bye Bye Berlusconi! n
minih10858minih10858Krvavá pláž (1967) 
Beach Red n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
7   - argenson
8   - curil
7   - clara.bow
6   - Frolíček
9   - melakara
9   - sakro
8   - Bape

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

44 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

29 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.701/0.682