reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Planeta bouří

Planeta bur

Další název:
Планета бурь
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
80 minut, 2236 m.
Premiéra v ČR:
8.10.1962
„Sovětský barevný fantastický film o cestě na Venuši.“

Celkové hodnocení filmu Planeta bouří

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2011
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.10.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.6.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2014
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2016
miky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih63050minih63050Válka samurajů (1979) 
Sanada Yukimura no bouryaku n
minih13211minih13211Muž ze západu (1940) 
The Westerner n
minih43212minih43212Perlasca (2002) [TV film] 
Perlasca, un eroe italiano n
minih30877minih30877Rio Conchos (1964) 
Rio Conchos n
minih121356minih121356Doktor játro (1998) 
Kanzo sensei n
minih87729minih87729Avé (2011) 
Avé n
minih14608minih14608Obecná škola (1991) 
Obecná škola n
minih8802minih8802Hudba kolonád (1975) 
n
minih51049minih51049Zimní slunovrat (2004) 
Winter Solstice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - řepešínský
6   - hvezdyn
2   - Hugin
4   - BinLADIN
3   - Chrustyn
6   - moldovan
6   - AGAMEMNON
5   - Kycky
6   - Scifista
5   - dals
7   - Area
9   - tvo
8   - RwlBem
5   - miky1

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

73 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

18 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.165/0.144