Zari
ohodnotit

Pauza

Pafsi

Další název:
Pause
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
96 minut

Obsah filmu Pauza

 
Hospodyňka Elpida, uvězněná v manželství bez lásky s despotickým mužem, najde útočiště ve fantazijním světě pomsty a násilí. Její vnímání reality je zpochybněno ve chvíli, kdy si nedokáže vybavit nic z toho, co se ve skutečnosti stalo.

Elpida je žena v domácnosti, uvězněná v manželství bez lásky s bezcitným, despotickým mužem, který nebere žádný ohled na její city a potřeby. Její jednotvárný život se však převrátí vzhůru nohama, jakmile potká mladého malíře pověřeného vymalováním budovy, v níž Elpida žije. Ta konečně popustí uzdu nejbujnější fantazii poté, co je konfrontována s dlouho potlačovanými touhami, vlastním tělem i mužem,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
řecká, anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pauza >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2018
Žánrově odpovídá popisu. Tísnivá   atmosféra, kdy cítíte, jak moc týraná žena   (aktuálně navíc procházející počínající   menopauzou) touží ze začarovaného kruhu   vystoupit, ale nejde to. Ta její frustrace, až   deprivace, má ale to kouzlo, přivábit diváka   jako včelku na květ. Ta už se pak jen napojí a   dokáže skousnout i těch dlooouhých 96 minut   "bez pohybu".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pauza (2018)Pauza (2018)Pauza (2018)
Reklama