reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pan Johnson

Mister Johnson

Další název:
Mr. Johsnon
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut
„Střet kultur v britské koloniální Nigérii“

Celkové hodnocení filmu Pan Johnson

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2010
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9724minih9724Johanka z Arku (1948) 
Joan of Arc n
minih34786minih34786Švestka (2002) 
Švestka n
minih78907minih78907Vždycky jsem chtěl být gangster (2007) 
J'ai toujours ręvé d'ętre un gangster n
minih41949minih41949Hvězdná brána: Atlantida (2004) [TV seriál] 
Stargate: Atlantis n
minih42072minih42072Noc na Karlštejně (1965) [TV inscenace] 
n
minih36033minih36033O princezně, která nesměla na slunce (1996) [TV inscenace] 
O princezně, která nesměla na slunce n
minih15731minih15731Pět Sullivanů (1944) 
Sullivans, The n
minih48046minih48046Alžír (1938) 
Algiers n
minih34248minih34248Zaniklý svět rukavic (1982) 
Zaniklý svět rukavic n
minih24766minih24766Tvář za sklem (1979) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
6   - curil
2   - Prasoid
5   - Agostino
6   - oulisna
6   - Minnie
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.564/0.538