Zari
ohodnotit

Obsah filmu Outpost: Rise of the Spetsnaz

 
Roku 1945 zuří válka, sovětské komando se chystá přepadnout a zničit německý konvoj. Vše je připravené, němečtí vojáci jsou během pár minut zlikvidováni a ruská jednotka kontroluje co je ve voze, jenže na místě se objevují další němečtí vojáci a tak se z komanda stává lovná zvěř. Někteří jsou zabiti na místě, jiné nacisti zajali a převezli do svých vědeckých laboratoří, kde se snaží vylepšit svou armádu podivnými experimenty.Novým objevem by měl být ruský voják Dolokhov, který se nevzdá a postaví se nacistickým vojákům.

Třetí pokračování završuje hororovou trilogii Outpost (Bunkr smrti).

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2015
Outpost: Rise of the Spetsnaz
Přiznávám bez okolků, že po katastrofálním   druhém díle se mi do toho třetího vůbec   nechtělo nakonec jsem se přemluvila a hned teď   musím říct, že jsem ráda, že jsem to   udělala, protože poslední tedy finální byl   prostě nejlepší.
Od první chvíle mě   příběh pohltit už jen fakt, že se vrátila ta   kamera, kterou jsem obdivovala v prvním díle.   Není čas na nějakou nudu, příběh se   rozjíždí a tahle divoká krvavá jízda končí   až u výborných komiksových titulek. Režisér   Kieran Parker pojal Outpost jinak než jeho   předchůdce a udělal dobře, protože tohle   pojetí mu opravdu sluší, i když o nějakém   hororovém žánru se tady mluvit nedá, nazvala   bych to spíš akční podívanou nebo spíš   pořádný nářez. Další výhodou je, že   příběh je odlehčen spoustou hlášek, což mi   vyloženě sedlo. Přesto, že nejde čistě o   horor, já byla velmi spokojená až překvapivě.   Kieran nezapomněl opomenout ani Beethovena,   ostatně tam se ta hudba zrodila a ty diváci,   kteří viděli předchozí díly potěší i   účast již dobře známé postavy, která svou   malou přítomností jistě potěší.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Outpost: Black Sun (2012)

 Outpost: Black Sun (2012)
Outpost: Black Sun n
 
Žánr: akční / horor
Země: Velká Británie
Režie: Steve Barker

(pokračování)

Bunkr smrti (2008)

 Bunkr smrti (2008)
Bunkr smrti n
Outpost
Žánr: horor / akční
Země: Velká Británie
Režie: Steve Barker

(pokračování)

Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013)Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013)Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013)Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013)
Reklama