Zari
ohodnotit

Opičí agent

Funky Monkey

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
89 minut
„Špičkový agent a špičkově vycvičený šimpanz se musí postavit zločinnému experimentu a vyhrát důležitý zápas.“

Komentáře k filmu Opičí agent

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2012
Hodně hloupoučká   podívaná, která pobaví a   rozesměje leda tak malé   dítě. No, vlastně možná i   dospěláka, pokud dotyčný   vypne mozek a přijme pravidla   hry. Šimpanz, který cvičí   karate a válí americký   fotbal... (Ale jo, taky jsem   se párkrát zasmála.)
xerno2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Matthew Modine je u mě   výborný herec a toto beru   jako takový úlet. Když tuto   komedii nějak popíšu, budu   se držet pravidla   nespoilerování. Když se ze   začátku díváte, připadá   vám to jako takový expost,   no, ale až zjistíte, že ten   komplic je opice, napadne   vás, jak je to strašně   prudérní. Pak se to ale   otevře a po viděné   laboratořï usoudíte, že se   bude jednat o solidní film   9*. No jo, zvrch celého filmu   přijde jako takové   neviňátko, děsně   pozitivní vtíravá komedie   nepojednávající o ničem   neznámém. Jednoduše zlo a   dobro, které proti sobě   bojují a na konci zlo   prohraje a děsně pozitivním   naprosto nepolitickým úvodem   konce velké srandy a oslavy.   Kdo by se tomuto neubránil,   prostě rodinná pozitivní   komedie, u které se každý   upřímně zasměje. Tak to   prosím, to je omyl, já jsem   se u toho vůbec nesmál,   takové primitivní   vyjádření chování   civilizovaného a od dítěte   vycvičeného šimpanze,   který v komickém převleku   vypadá "úžasně".   Takže za obrovskou snahu   tvůrců udělat ze sračky   kvalitní film 2*. Za   "chudáka"   vycvyčenou opici 1* a za   Matthew Modine ty dvě   poslední, celkem 5*, což si   myslim je tak akorát...
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.4.2015
Rodinná komedie se   šimpanzem. Tohle dříve   fungovalo. Ale teď? Je to   celé podivně zmatené,   nevýrazné a až moc   ztřeštěné. Děj je sice   jednoduchý, ale bohužel   těžko uchopitelný. Děti   tomu prostě neporozumí a   dospělí budou jen kroutit   hlavou, co že je to zase za   blbost. Tohle se zkrátka zase   až tak moc nepovedlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Brion James

James Brion

Naposled navštívené:
Brion James

James Brion