Duben

Komentáře uživatele xerno2

xerno2

xerno2 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Zdeněk Kopš

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
11. září 2001: Čas krize (DC 9/11: Time of Crisis)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Nikdo by si z této tragédie   neměl dělat srandu - toto se   tak musí nazvat, jelikož   horší dokument na tohle   téma udělat už nemohli !!!   Jsem absolutně znechucen, kdo   by chtěl takovou pitomost   vůbec koupit ??? Naprosto   samosřejmě naše nejhorší   a nejkomerčnější televize   - NOVA !!! Za to by se mělo   zavírat, ještě, že to   dávaj v čase menší   pozorovatelnosti, v opačném   případě bych se neudržel a   tu svou bednu zvanou televizor   roztřískal na padrť ! Jak   se mohou být amíci tak   panovační a samolibí ?!   Pche...
Z tragédie se   nedolují peníze prosím, a   kdo to dělá, je ten   největší zlořád na tomto   poďobaném světě   prorostlém takovými   pijavicemi, které se jen   vezou a když můžou, začnou   vysávat, dokut neprasknou.   Chcípněte vyžírkové!
Samozřejmě je mi líto   obětí, cítím s   pozůstalymi a plivu na   radikalistický teroristy   poháněný utopickými   myšlenkami, jen že exituje   více dokumentu, které nám   to řeknou lépe. Tak si   říkám, jestli toto taky   nedělali egoističtí lidé s   utopickými myšlenkami. O   teroristech ani slovo, ale   režie a produkce evidentně   byla ovládána slaboduchými   jedinci! Jen tací mohou   zveřejňovat své povrchní a   diskreditující myšlenky.
Armageddon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Miluju katastrofický filmy,   ale dovolte, abych citoval:   ---, ale co mě dostalo, byly   ty meteority na začátku   filmu, jak demolovaly město.   To je vrchol, kdyby tam spadl   jen jeden takhle velkej   meteorit, zdemoloval by půlku   města. Je to prostě   Hollywoodská sračka, je mi   líto, jinak se to nedá   vyjádřit. 7* jsou za herce,   námět, režii, scénář, a   celkový děj !!!
Beethoven
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Je to dosti ubohá komedie,   jestli se tím američané   baví, jsou tedy hodně   mentálně retardovaní, něco   trapnějšího se totiž   těžko hledá, ale je to   samozřejmě první díl,   něco podobného zatím nebylo   (alespoň o tom nevim). Ale   přece jen jednou a dost.   Hodnocení u mě kolísá mezi   3* a 4*, těžko říct,   procentuálně asi 35%,   zaokrouhlování zatím   neumřelo.
Beethoven 2 (Beethoven's 2nd)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Jak jsem napsal u prvního   dílu, jednou a dost, ale   ještě abych se kouknul na   dvojku, to je už docela   hodně, zábavné to už   nebylo vůbec, nuda a velmi   slabé výkony dabingu, režie   a scénáře, jedině hudba je   docela ucházející, ale   stejně, nejni to můj žánr,   dvě hvězdy jsou jen ze   solidarity...!
Beethoven 3 (Beethoven's 3rd)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Už ne, to hraničí s   demencí. Těch kreténských   psů už mám plný zuby,   Nemůžu si pomoci, ale 0% je   tak akorát !!!
Beethoven 4 (Beethoven's 4th)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Vezmu brokovnici a provedu   čistku Davida M. Evanse a   jeho podobných režisérů,   protože timhle filmem jen   zaplevelujou takovýhle   databáze a hlavičky malých   dětí. Díval jsem se na to   jen náhodou a jsem ještě   dnes znechucen. 0%, to je   jasný...
BrainStorm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2008
V tomto snímku se Strach   ukázal býti novým českým   "óbrovským"   režisérem, v budoucnosti   možná rovnající se   takovým nevyhasnutelným   velikánům, jako je Menzel.   BrainStorm se mi zdá, jako   taková pohádka, která ale   byla zformována do filmu   ne-pro děti. A popravdě   řečeno, je to skutečně   povedené. Já se snažim   fandit, nebo alespoň   podpořit upadající českou   filmovou tvorbu, proto jsem se   dlouho rozhodoval, zda dát   8*, nebo 9*, rozhodl jsem se   nakonec pro 9*, protože dát   8* takovým hercům, to se   přece nedá. Za výborné   výkony všech lidí   podílející se na tomto   9/10.
Dentista (The Dentist)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Toto byla neuvěřitelná   nuda, fakt mě to nebavilo,   takhle nekvalitní horor se   vidí málokdy! Jsem zvědav,   ačkoli se na to ani   nepodívám, jak vypadá   druhý díl, ne, radši   žádné předsudky. dvě   hvězdičky k tomuto filmu je   za herce, kameru, průměrný   scénář a dost povedený   dabing.
Dívčí válka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Ačkoli to někteří   považují za pokleslé   umění, možná oprávněně,   myslím, že by to neměl   nikdo odsuzovat. Dívčí   válka je nejhranější   divadlo vůbec, má tisíce a   tisíce repríz, všech   možných různých provedení   a zdaleka to ještě   nekončí. 85% je podle mě na   nejvtipnější divadelní hru   vůbec je málo. František   Ringo Čech sám neví, v čem   vlastně spočívá   úspěšnost té hry, chtěl   by napsat další, ale neví,   jak:-(
Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Prosím, můj komentář má   něco málo přes 6000 znaků.   Myslíte, že byste mohli   rozšířit délku   komentářů alespoň na 7000   znaků?
Garfield šokuje (Garfield Gets Real)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.7.2008
No nevím, někdo se tu asi   spletl. Ale možná taky ne.   Horší je snad jen   teletubies, už jen kvůli tý   grafice a   "humorným" zvukům.   On by to nebyl špatný film,   ale to by se musel hodně   radikálně změnit scénář   a grafické pojetí, takhle je   to pro děti do 7 let. Taky by   se musela změnit editace a   režie, pak by to bylo   dokonalý, ale příběh jako   takovej zase tak špatnej   nejni. 3* dávám jen z   dobroty, že se to líbí   malým dětem, který na   hodinku zabavíte:)
Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Mě se to teda nelíbilo   tolik, jako většině   ostatních. Byl tu zase jiný   režisér, což se na filmu   dost otisklo - začíná z   toho být horor, což mi bere   dech. Mohly se udělat ke   každýmu dílu Pottra dvě   verze: jedna taková, jako je   ta jednička, nebo dvojka, ale   ta druhá verze by mohla být   předělaná, jako horor, ne   něco mezi tim. Filmy o Harry   Potterovi jsou čím dál tím   delší, jako knižní   předlohy, ale taky čím dál   méně se to jim to podobá,   což vývojáři na dalším   dílu doufám nezkazí. Daniel   Radcliffe je v celku dobrý   herec, ale na Ruperta Grinta   nemá ani náhodou, Emma   Watson to zahrála tak   normálně, jako minulé dva   díly. Gary Oldman mi stejně   příjde, jako nejlepší   herec z tohoto filmu, a to je   co říct. Taky si musím   postěžovat na český   dabing, kterej je značně   hloupej, povrchní, trapnej,   dětinskej, chtělo by to o   třídu lepší dabéry.   Takhle, když se na to teď   koukám bez českého dabingu,   je to celkem ucházející, je   to hororové, ale hodí se to,   ten českej dabing shodil   tento film do hlubin   pekelných, bez dabingu je to   dost dobrej film se skvělími   filmovými efekty.
Celkové skóre: 80%
Hudbu složil, slova napsal (Music and Lyrics)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Já se ptám, má mě zaujmout   romantický film o pozlátku w   klišé herci a nejspíš   obdobným námětem a celkově   popkornovým vzhledem? Nemá,   mě takové filmy opravdu   neberou, ale tohle je něco   jiného. Stále to moc   nechápu, zřejmě se mi   líbilo to soužití hlavních   postav, možná melodramatika   koncem děje. Ne. Nemám rád   romantické filmy a už vůbec   ne Hollywoodové filmy, ale   tohle stojí za to vidět,   zcela určitě by si našel   své příznivce a diváky, i   když už to tu bylo. A já se   hrdě přiznávám, LÍBÍ SE   MI TO!!!
Nezajímají   mě naivní tóny vyskakujíc   aniž se na film podívají,   každý by si měl uvědomit   jeho morální hodnotu,   určitě stojí za   shlédnutí, je jen málo   žánrově podobných filmů,   které by mohly být lepší!
Charleston
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Jsem na tyto komedie ulítlej,   je to z důvodu mého   dětství, mojí mámě se   komedie tohoto druhu líbí a   tak jsem na tom více méně   vyrostl a tu se to prokázalo,   chtěl jsem původně dát 9*,   ale v celku je to na mě až   příliš dlouho, takové, no,   prostě to na 9* není, dám   7* a buďme rádi, že to   takhle dopadlo...
Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Málo dodělaný, ale jinak   dobrý film, zvlášť ta   hudba - naprosto dokonalá.   Sice trochu trapný, ale   pěkně přehnaný, dost s   tím DJ Pólem Bulvou. Taky mi   ale bylo na blití, a to ze   scény vymačkávání   beďarů. Zatím se ovšem   nestalo, abych se u tohoto   filmu nezasmál - nuda u něj   není ! Rozhodně bych ho   nechtěl nezařadit mezi 200   nejhorších filmů tady. Je   to dost hodně bláznivá   komedie režírovaná Edem   Byem a každopádně se to   vůbec nepodobá Červenýmu   trpaslíkovi, kterého 12 let   před natočením Klubu   sráčů narežíroval   rovněž Ed Bye. Je to dost   podivný. Taky mi přišel   dost divnej českej název,   když ten originální je   naprosto normální.
Kouř (kouř)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Film anarchystickým a velice   vtipným humorem divadla Sklep   popisuje bezúčelnost   totalitního režimu. Když   jsem to poprvé viděl, myslel   jsem si, že jde o nějaký   trezorový film, ale ne,   jedná se o rok 1991. Výkony   herců jsou skutečně na   výši. Třeba Šimon   "Arnoštek" Caban   stvárnil asi nejlepší   postavu a jeho hereceký   výkon je pro mě   nepřekonatelný. Kéž by   natočil více filmů, hned by   běžel do mých   nejoblíbenějších herců.   Film má příhodný název   Kouř, už jen z toho důvodu,   že v něm neexistuje scéna,   při které by někdo   nekouřil, většina postav   mluví i dost zkouřené, jako   kdyby se jednalo o trávu, ale   ne, Jsou to Sparty. Představa   šílených, s dějem   nesouvisejících scén s   písničkami (od toho   muzikál) člověku asi   nejvíc utkví v paměti, za   povšimnutí stojí až se   bude zpívat, zvláště až   Arnoštek bude zpívat, s   jakým opojením se do své   postavy herci vryli, jak to   prožívají a tak podobně.   Zrkátka, jedná se asi o   nejlepší film, který byl   natočen od pádu totality do   vzniku samostatné České   republiky.
Kráčející skála (Walking Tall)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Mno, neobyčejný poutavý   příběh, který má, jako   obvikle, pozitivní a   záporné postavy. Všechno   nakonec samozřejmě vyústí   ve společné dobro a viník   je potrestán. Není to podle   mě až tak špatný film, ten   voňavý nádech lesa a nikdy   nenakonzumovatelného   Hollywoodu. Nejlepší mi   přišlo, jak Dwayne Johnsona   vždy někdo zmlátil k srmti,   ale on se z toho zázrakem   vyhrabe a pak má ještě dost   síly se pomstít. No, je to   prostě normální konzumní   film-akčňák, ale podle mě   to neni zase až tak   pokažený, jako jiné popkorn   filmy této doby. Když   spočítám a zvážím   všechny plus a mínus, vyjde   mi to asi na 6/10.
Krok za krokem (Step by Step)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Kouďák je bezesporu   nejlepší postava seriálu,   až na poslední řadu, tu   jsem moc rád neměl, ale   první byly nejlepší. A ten   kouďákův smích, to se   prostě nedá a člověk se   neudrží. Vždy řekne   nějakou kravinu a všichni to   žerou - není divu. Pak   Karen, Dejna a ostatní,   prostě dokonalost sama -   nejlepší rodinný sitkom,   který zatím podle mě   existuje !!!!
Odstřelovač (Sniper)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Setsakra nudnej film, je   prakticky o ničem. Teď chci   vyjmenovat, co všechno stálo   za starou belu: Režie,   herecké obsazení i výkony,   scénář, dubing, kamera,   námět. A ještě to, co bylo   celkem dobrý: Kostýmy,   efekty, kulisy, hudba a   produkce. Takže to máme   něco za něco, ale celkově z   toho vzešla dobrá nuda,   těžko se rozhodovat, jestli   3*, nebo 4*, ale co, nebuďme   přísní, dyť je to   Hollywood.
Opičí agent (Funky Monkey)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Matthew Modine je u mě   výborný herec a toto beru   jako takový úlet. Když tuto   komedii nějak popíšu, budu   se držet pravidla   nespoilerování. Když se ze   začátku díváte, připadá   vám to jako takový expost,   no, ale až zjistíte, že ten   komplic je opice, napadne   vás, jak je to strašně   prudérní. Pak se to ale   otevře a po viděné   laboratořï usoudíte, že se   bude jednat o solidní film   9*. No jo, zvrch celého filmu   přijde jako takové   neviňátko, děsně   pozitivní vtíravá komedie   nepojednávající o ničem   neznámém. Jednoduše zlo a   dobro, které proti sobě   bojují a na konci zlo   prohraje a děsně pozitivním   naprosto nepolitickým úvodem   konce velké srandy a oslavy.   Kdo by se tomuto neubránil,   prostě rodinná pozitivní   komedie, u které se každý   upřímně zasměje. Tak to   prosím, to je omyl, já jsem   se u toho vůbec nesmál,   takové primitivní   vyjádření chování   civilizovaného a od dítěte   vycvičeného šimpanze,   který v komickém převleku   vypadá "úžasně".   Takže za obrovskou snahu   tvůrců udělat ze sračky   kvalitní film 2*. Za   "chudáka"   vycvyčenou opici 1* a za   Matthew Modine ty dvě   poslední, celkem 5*, což si   myslim je tak akorát...
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Je mi to moc líto, ale   bohužel se mi to vůbec   nelíbilo tak, jako ostatním.   Je to sice naprosto dokonale   udělané (upozorňuji, že   jsem knižní předlohu   nečetl), ať tedy myslím na   hudbu, režii, scénář,   kameru, efekty, kulisy,   kostýmy, atd., ale já na   tyhle filmy nejsem a ještě k   tomu se mi zdálo, že jsem se   na skoro tři hodiny položil   do úplně jiného světa,   kterej se mi rozhodně   nezamlouvá - bylo to pro mě   dost deprimující, né že by   to mělo být špatně, když   takhle film působí, je to   rozhodně dobře, ale ne v   tomto případě, ale abych se   vrátil k té délce filmu,   zdálo se mi to hodně   utahané a nudné, s tímto   bych rád navázal na parodii   se jménem Pár Pařmenů,   která se moc povedla a mám   ji mnohem, ačkoli je to   nezákoné, a amtérsky   zpracované, radši.Taky se mi   nelíbil hlavní hrdina -   Elijah Wood, podle mě je to   špatný herec, teda hlavně   tady. Po natočení Hooligans   jsem názor obratem změnil,   jinak ostatní herci byli   výborní, zvlášť Hugo   Weaving, který se tady   nezbavil toho matrixovského   výrazu, stejně, jako v   Transformers. K hodnocení   musím říct, že jsem se   hodně přemáhal k šesti   hvězdám, původně bych dal   tak 3 až 4*. Taky si myslim,   že do první stovky   nejlepších filmů patří   lepší. Později jsem shlédl   speciální verzi Pána   prstenů čítající 219 min,   čili asi o půl hodiny   delší film, TOMU TEDY   ŘÍKÁM ZMĚNA !!! Nebyly tam   jen vystřižené scény, ale   i úplně nové, taky   výborně zpracovaná hudba,   lépe, než předtím. Tímto   hodnotím film za 10*, bez   přemáhání. Tohle je   naprosto výborný začátek   celé tak skvělé trilogie.   Mám to na DVD9, spolu s   dokumenty a rozhovory, které   byly zproztředkovány jen pro   tuto verzi filmu, je to fakt   BOMBA ! Po mém prozření,   že Tolkien napsal Hobita jen   pro rozšíření chudé   anglické mytologie. Ne,   nejsou to kraviny, král   Artuš, nebo Kulatý stůl, to   vše je směs převzatá z   Irské a Francouzské   mytologie.
Paprika
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Ptám se, v jakém měřítku   mám ohodnotit pornofilm.   Pornografický baron Tinto   Brass natočil jeden z   počátečních snímků   rozvíjejících se   pornofilmů. Neříkám, že   filmy s erotickým   zaměřením, nebo podobně   měkké porno, předtím   nebylo, ale pravý rozkvět   tohoto tématu přišel až s   devadestými léty minulého   století a tomuto filmu se   nedá vytknout, že je to   dobrý začátek, natočený   akorát v našem revolučním   roce 1989. Filmu nic nechybí,   což se teda o dnešních   pornofilmech říct nedá,   takové se se svým   scénářem, a zejména dějem   Paprice nevyrovnají. Film   nadchne. Nechybí vtip,   zápletka, ani dobří herci.   Skoro bych řekl, že drtivá   většina dnešního porna   čerpá z nápadů použitých   právě ve filmech z let   minulých. Když porovnávám   takové filmy s Paprikou, tak   ve zkratce: srazí se sexy   ženská a svalnatej chap.   Řeknou si pár slov, zajdou   na zmrzlinu a hned na to se   spolu vyspí. Další den   chlap zmizí, ale začne   telefonovat a slibovat kdo ví   co. V tu ránu se do toho   všeho se vloží matka tý   ženský. Co asi přijde   potom? Vyspí se spolu   všichni dohromady. A to je   celé! Proto bych jako   nejlepší pornofilm zvolil   právě Papriku, protože kde   jinde můžou vzniknout   lepší příběhy, než v   bordelu. Tady je to   obráceně: Štětka se s   nějakým sympaťákem vyspí   a pak teprve s nim jde na   večeři. Teď mě budete   považovat za blázna, že   bych se protiřečil? Ne,   dnešní pornofilmy nemají   žádný originální děj, je   to ze starýho porna, jedinně   je to vše stokrát upravené,   stokrát přepsané a stokrát   převedené do našeho poměru   jednadvacátého století   (dnes jsou v módě   vychrtliny(?)). Paprika je   jeden z mála pornofilmů,   které mají zajímavý děj a   skvělé herce. Hmm takže za   mě jako že bych měl   hodnotit jeden z   nejdražších šperků   pornografické kinematografie,   tak 10*, avšak kdybych   hodnotil čistě za svůj   obecný názor na filmy, tak   8*, porno není zrovna můj   žánr. Sečteno a podtrženo   to vychází přesně na 9*,   doufám, že se mi dostane do   rukou více tak kvalitních   filmů. Ještě takový   dovětek, ten dabing se moc a   moc povedl:-)
Perný den (A Hard Day's Night)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Výborný, prakticky   dokukmentární film o   nejslavnější hudební   skupině všech dob. No, ono   to zase tak dokumentární   neni, ale dozvíme se o   členech skupiny přece jen o   něco víc, než jen jejich   hlasy při zpěvu. Jako film   to zase takovou hodnotu nemá,   ale samotná muzika je tak   hodnotná a film natolik   zvěční, že není jiné   možnosti, než dát plný   počet bodů. Je to na hraně,   ale 9* je oprávněných,   alespoň z mojí strany.
Rudá planeta (Red planet)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Tenhle film se opravdu   nepovedl, je to totánlí   trapárna a šílenej popkorn   !!! K tomuto závěru mám k   tomu své důvody: Za prvé:   Mars je rudý díky   nepřítomnosti kyslíku, tak   jaktože tam mohli v pohodě   dejchat a přitom všechno   bylo rudý. Za druhé:   žádní brouci se tam nemohli   vyvinout - je to jednoduché:   vývoj takového brouka by   trval statisíce let, spíš   miliony. Za třetí: žádná   studená bouře tam nemohla   být, dyť tam neni nic   dostačujícího ktomu, ale to   je složitější, třeba tlak   a tim narážím na první a   čtvrtý bod - neni tam   dostatečný tlak a vytvořit   ho za pár let neni reálné,   přesto, že je to sci-fi. Za   páté: ta kosmická loď   Mars1 byla špatná - všechno   je naprosto moderní a   digitální, přitom další   polovina věcí je naprosto   manuálních, docela podivná   představa, a pak ještě   neměla dobrý tvar - s   takovým tvarem se můžou   jít tvůrci vycpat - NASA by   nikdy nic tak špatnýho   nepostavilo, s takovym tvarem   by se dostali na naší   oběžnou dráhu, dál by jim   to trvalo neúměrně dlouho,   což není jaksi možné. Za   šesté: nevim, jak vymysleli   umělou gravitaci, to je sice   otázka času, než se to   vynalezne, ale mnohem   delšího, ne pár let, co   bylo tady. Při sledování   filmu jsem se neúměrně   nudil a místy i smál tomu,   jak je to blbý. Upřímně:   je mi líto všech herců,   kteří si tu zahráli, a to   především Toma Cruise a   celkem krásné Trinity -   Carrie-Anne Moss, za kterou je   tu právě ten bod. Ten druhý   za snahu a utrpení herců,   pak taky za výsměch, kterej   museli všichni krutě schytat   !!!
Smlouva s ďáblem (Bedazzled)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Docela chaotické, docela   husté, docela nudné, docela   ucházející. 60% je tak   akorát, protože ze začátku   je kvalita na 9*, ale stále   klesá až do samého konce,   který je na 3*, takže něco   mezi tím. Dá se u tohoto   odpočívat, je to taková   lehká oddechová komedie s   super sexy kočandou Elizabeth   Hurley !!!
Telefonní budka (Phone Booth)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Celkem dost dobře vymakanej   film, který se odehrává na   jednom místě a přesto se   člověk u něj nenudí (ani   náhodou). Nízkorozpočtová   bomba, prostě supr,   hodnocení je jasné, za mě   má 90%. Možná bych mohl   přidat ještě pár procent   za Colina, ale přece jen je   to Hollywood...
Transformers
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Dosti dobrej akčňák, až na   pár uboze trapnejch scén to   mělo svoje kouzlo a kvalitu.   Že to prej patří k   nejúspěšnějším hračkám   všech dob, ale já si s nimy   nikdy nehrál, možná je to   skutečností naší   postkomunistický země. Zdá   se mi to, jako dobrej film pro   Primu, spíš Novu, jako   takovej galatrhák, obrovskej   popkorn pro všechny, kteří   nevidí tu lepší kvalitu...
Trhala fialky dynamitem
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Budu to formulovat jednoduše:   Být dobrým hercem neznamená   být dobrým režisérem.   Helena Růžičková je   vynikající herečka, a se   Zdeňkem Troškou natočila   trilogii slunce seno, avšak   dostavila se revoluce a ona,   jako že se může již točit   všechno, chtěla natočit   svoji, podobně vtipnou   komedii, ale jak již bylo   řečeno na začátku, neměla   na to, je to brak...
Záskok
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Z této, podle mě nejlepší,   Cimrmanovské hry, je těžko   vybírat nějakou legrační   scénu, poněvadž je jich tam   prostě moc! Pro jistotu aby   jsem neurazil někoho, že   jsem nevybral jeho nejlepší   scénku, jsem si vybral   Svěrákovu scénu ''Herecké   desatero'' z úvodního   semináře: 1: Nepij na   kuráž, i opilce zahraje   lépe ztřízliví. 2:   Pamatuj, že na jevišti se   většinou jmenuješ jinak,   než na v normálním   životě. Je dobré znát i   jména ostatních figur. 3:   Citová hnutí vyjadřuje   začítečník raději zády k   publiku. Jak smích, tak   pláč, vyjadřuje   začátečník škubáním   ramen. 4: Za předměty   házené na jeviště neděkuj   ! 5: Po nápovědě neopakuj   všechno, některé věty   patří kolegům ! 6: Na   záchod jdi raději před   představením, ať při hře   necouráš. 7: Hraješ-li   čerta, uvědom si před   usednutím, že máš ocas !   8: Při potlesku na otevřené   scéně se neukláněj,   patří patrně někomu   jinému. 9: Pamatuj, že   některé dveře jsou jen   namalované. 10: Při hostině   na jevišti nejez, vše je   gumové !

TV Program

ČT1 - Černí baroni (1992)

20:10 - 21:50

92 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Plavba za ledem

21:00 - 21:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:40 - 23:40

2 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:40 - 22:50

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178276
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10